Main Menu

Virtuon kartica

Started by mitanis, March 26, 2009, 04:33:34 PM

Previous topic - Next topic

Stanko

Probacu preko paypall-a samo da mi ne blokiraju master karticu!Veliki pozdrav

brainstorm

Nema šanse da ti blokiraju master karticu.
Jedino što mogu da blokiraju je sam paypal account, samo naravno novac ne držiš na paypal account-u već se povlačenje sa master kartice dešava automatski pri plaćanju.
Par slučajeva blokiranja paypal accounta za koje sam ja čuo iz prve ruke su zbog primanja novca od prodaje na ebay-u i sl.

Stanko

Uplata je prosla na paypall-u a registrovao sam se na adresu koja je u Srbiji a zemlja Slovenija!Iz hoby kinga mi je stigao meil da je uplata prosla i da se paket sprema za isporuku i to posle 10tak minuta,Neverovatno..malo straha ali sve je okejk :)aplauz

Stanko

Nakon prve prudzbine sa UH sledi jos jedna medjutim na paypallu sada traze da se kartica verifikuje!Dato je dobro objasnjenje u vezi toga i sledio sam njihova uputsva.To bi trebalo da traje 2-3 radna dana pa bi moje pitanje bilo,dali moze doci do nekog problema jer sam se registrovao da sam iz Slovenije a kartica je izdata u Srbiji "Hypo alpe bank" Dali je neko prosao kroz ove stvari?  mmmm

brainstorm

Prošao sam ja sa Unicredit Masterom i evo već 6 meseci i tri narudžbe kasnije nema problema :-)

Stanko

Uf sad mi je mnogo lakse :big smile

zgrujic

Stanko:
Ti si verovatno prvo placao bez registracije, a kad si napravio account onda je bilo neophodno da verifikujes karticu. Ako imas elektronsko bankarstvo verifikacija traje 10 min. Samo nadjes verifikacioni kod u opisu transakcije i ukucas na Paypal. I onda ti isprazne dzepove...

Stanko

Nemam elektronsko placanje a i ne postoji za devizni racun samo po dinarskom racunu!Proveravao sam u banci u petak,subotu  pa i u ponedeljak jos uvek nema promena na racunu,dali je moguce da verifikacija toliko dugo traje!

brainstorm

Ne treba da proveriš račun, neko izvod kreditne kartice koju si upisao. To nije isto.
Moguće da će morati da zovu 'kolege u Beograd' da to vide, i da te pitaju 'a šta će to vama?' ko što su mene belo gledali npr. Do sada mora da već imaš to na transakcijama na kreditnoj.

Stanko

U banci su mi astampali izvod po kreditnoj partiji ali nema nikakvih promena,strpljivo ocekujem da na izvodu vidim promenu od 1,50eur koliko paypal treba da skine sa mog racuna i da sifru ili broj naloga (cetiri cifre) potom unesem na moj account ako sam ja to dobro shvatio da bi kartica bila verifikovana!

brainstorm

Da, sve si dobro skontao.
Moguće je da malko duže traje...ne sećam sekoliko je trebalo u mom slučaju.

ivanmagd

Ja sam pre jedno 2 meseca platio Rapid share premium membership preko paypal-a i to tako sto sam rekao da je zemlja hrvatska a adresu sam ostavio svoju , koristio sam  Visa internet karticu banke inteze i sve je funkcionisalo super , jedino ne znam da ne bi mozda pravili problem zbog prave adrese i hrvatske da sam probao da porucim nesto da stigne do mene?
Pozdrav