Main Menu

Kako kupiti u UH?

Started by dr.ale, July 15, 2009, 07:28:13 PM

Previous topic - Next topic

penzes

Dali neko saznao sta je problem?Sto ne ide direktno karticom?

ak

Quote from: penzes on November 10, 2009, 09:40:38 AM
Meni nisu odgovorili na mail.
Nadam se da ne koristis kreditnu karticu ili debitnu vezanu za tekuci racun?
Iskljucivo kartice vezane za racun na kom nema ni dinara, pa uplatis kad ti treba i koliko treba. Kinezi su to.
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo Da Vinci
RCModelScout - RC Search Engine

magic

Quote from: ak on November 10, 2009, 09:53:55 AM
Quote from: penzes on November 10, 2009, 09:40:38 AM
Meni nisu odgovorili na mail.
Nadam se da ne koristis kreditnu karticu ili debitnu vezanu za tekuci racun?
Iskljucivo kartice vezane za racun na kom nema ni dinara, pa uplatis kad ti treba i koliko treba. Kinezi su to.

Ako pricamo o UH do sada su 100% pouzdani za sigurno par hiljada porudzbina koje su stigle na ove prostore.

poz
Veljko

mtesa

Potvrdjujem. Tri kupovine, sve tri bez problema. Jedna preko Cashoo druge dve preko Paypal-a.
Striker, listen, and you listen close: flying a plane is no different than riding a bicycle, just a lot harder to put baseball cards in the spokes.

ak

Uhh, previd, pomesao sam sa HC (hobbycity) tj Cashoo, koji nije odgovorio na email.
Za karticu i dalje stojim iza onog sto sam rekao, nije sigurno koristiti karticu koja ima dovoljno velik minus/limit ili kesha na sebi da bi vam posle bilo zao.
Njihova ozbiljnost u isporuci ne garantuje da neko nece doci do podataka.

zgrujic

Quote from: ak on November 10, 2009, 02:56:04 PM
Uhh, previd, pomesao sam sa HC (hobbycity) tj Cashoo, koji nije odgovorio na email.
Za karticu i dalje stojim iza onog sto sam rekao, nije sigurno koristiti karticu koja ima dovoljno velik minus/limit ili kesha na sebi da bi vam posle bilo zao.
Njihova ozbiljnost u isporuci ne garantuje da neko nece doci do podataka.
UnitedHohhies, HobbyKing i HobbyCity su jedna firma koja koristi tri adrese. Sa istim username pass mozes da se ulogujes na sva tri sajta. Pogledaj na svom racunu da li su ti "skinuli" pare. Pazi na ono "rezervisana sredstva" da ne dodje do zabune. Sa Cashoo svi imaju teskih muka, cas radi cas ne radi. Koristite, ko moze, PayPall, jes da ih ne volim, ali radi ko sat.
Do sada imam 9 realizovanih porudzbina i jedan povracaj.
Od toga poslednje 4 preko PayPall.

ak

Quote from: zgrujic on November 10, 2009, 03:05:45 PM
Pogledaj na svom racunu da li su ti "skinuli" pare. Pazi na ono "rezervisana sredstva" da ne dodje do zabune.

Pa ja sam probao jednom sa karticom i dobio "transaction failed", kad kliknem na "Manual order payments" na HC-u status za tu porudzbinu je "cancelled", verujem da nisu skinuli novac, otherwise ...