Air cargo challenge takmicenje studenata vazduhoplovstva

Started by dr.ale, August 24, 2008, 02:09:32 AM

Previous topic - Next topic

doajen

Dragi Mirce,obratio sam im se ja /i , ne samo ja!!/ nudeci svesrdnu pomoc, literaturu, slike modela i takmicenja/ ali su se oni oglusili..... Rezultat je tvoj zakljucak...i meni je zao, a mogli smo za skoro godinu dana priprema mnoooogo da im pomognemo... Pozdrav i do vidjenja (klinci su mi se preselili u Novi Sad pa cu cesce " gostovati"

Flight

Ja sam sve ovo gledao iz prikrajka, sta ce se desiti  i nije da likujem ali se desilo ono sto sam i rekao nazalost. Persone koje su pokusale sebe nazvati inzinjerima posto u svakom njihovom odgovoru stoji DA PRORACUNAMO, i otkrili KATIJU misle da su uhvatili,jgjhgf za mbrkufgyi ...da. Gledam njihove radove i prosto ne mogu da verujem da su i smisljali gde ce kabina da bude, ALO to je bespilotna letilica treba razmislati gde ces kameru da stavljas. I tako niz gluposti neke od njih znam i licno i znam kakvi su bili i u srednjoj, i uopste kako je mogao neko ko nema elementarno znanje o modelarstvu biti u timu. Momci nudjena vam je pomoc sa svih strana a to kako ste je prihvatili govori o vasim predrasudama u vazduhoplovstu ne sme biti predrasuda. Jer cim pomislite da sve znate, nemoj te baviti ovom granom industrije POSTAJETE OPASNI. Vas nadobudni stav je masinac kostao dosta. Sta ste mislili da ce te napraviti rezultat bez prljanja ruku eeee u ovoj industriji mnogo se guli i radi i znoja prolije  i vi ste vasim postupkom omalovazili sve ljude koji su vam nudili pomoc. Razocarenje

SABURO

@ Flight

Dobrodosao na forum, i mislim da je neki red da se prvo predstavite ostatku ljudi sa foruma u sledecem podforumu:

http://rcfly4um.org/index.php?board=28.0

poz
Nikola | rcfly.in.rs

mirce

@ Doajen,

Kad budete bili u NS obavezno se javite da se vidimo...

Pozdrav

Mirce

doajen

Dragi Mirce,jos uvek sam u belom svetu. Duletu (Papicu), Gezi Veceiu i drugima dugujem takodje vidjenje. Cim se vratimo dolazim (da preselim "letni park" sinu) i naravno odemo i do Ceneja, valjda ce biti mesta i za neki rostilj!! Srdacan pozdrav i do vidjenja.

P.S.
Ova deca (Air cargo....) su se lepo provela ,videla malo sveta o trosku donatora... pametniji od nas; mi za odlazak na  svetska prvenstva, reprezentirajuci ovu nasu zemlju retko nadjemo sponzore. Ko ima pamet ima i pare! Pa sto da ih onda kudimo?