Main Menu

Najcesci uzroci lomljenja

Started by zajo, February 12, 2010, 01:26:29 PM

Previous topic - Next topic

mtesa

Quote from: sasa on February 15, 2010, 05:21:31 PM
Ovo je moj simulator...na njemu sam se ucio i krpio ga 857000 puta.Cesna kardinal od elapora krpljena kao sto vidite stirodurom :_D :hehe

http://www.youtube.com/watch?v=rH2iBSkJfi4&feature=player_embedded

Ovo dodje kao "thrust vectoring" ??;)
Striker, listen, and you listen close: flying a plane is no different than riding a bicycle, just a lot harder to put baseball cards in the spokes.

sasa

Quote from: mtesa on February 20, 2010, 11:54:55 AM
Quote from: sasa on February 15, 2010, 05:21:31 PM
Ovo je moj simulator...na njemu sam se ucio i krpio ga 857000 puta.Cesna kardinal od elapora krpljena kao sto vidite stirodurom :_D :hehe

http://www.youtube.com/watch?v=rH2iBSkJfi4&feature=player_embedded

Ovo dodje kao "thrust vectoring" ??;)

prevedi mi molim te ja sam srbin...hvala
BOLJE JE DA PLACES STO NISI NA NEBU NEGO DA PLACES STO NISI NA ZEMLJI

PRE NEGO STO PUSTIS JEZIK , PROVERI DA LI SI UKLJUCIO MOZAK

mtesa

ugrubo  - kontrola smjera potiska
a  konkretno, odnosi se na mogucnost pomjeranja motora na pretodnom snimku
sad da li je ta mogucnost posledica kontrukcije ili pada, ... ;)
Striker, listen, and you listen close: flying a plane is no different than riding a bicycle, just a lot harder to put baseball cards in the spokes.

Matić Dragan

za sve moje padove iskljucivo su krivi drugi, osim kad sam sam na letenju onda je kriv model, sam pao sam se ubio :big smile ")
salu na stranu, osim dva loma kada nisam znao da koristim komandu (nisam znao da postoje simulatori, coka, gile i mirce) ostali padovi su bili iskljucivo plod Qurcenja ili naprednog vezbanja, ako tako hoceta da to nazovete, opusti se covek i tada kao po pravilu zemlja pobedi. nikada nisam imao otkaz komandi bez obzira sto koristim stanicu staru 20 godina.
doduse da nije bilo tako i da je sve od pocetka islo laganica nikada se ne bi zainatio i naucio da letim kao sto to radim sada. padovi su sastavni deo hobija i svakom se desi peh pre ili kasnije.
ex pseudonijum: mat