Пролећне активности 01.04.2010.

Started by presko, April 04, 2010, 02:20:56 PM

Previous topic - Next topic

adam

petar

Lazo naravno da te ne shavam pogresno, ne vredjam se i nemam nista lose o tebi da kazem.

I ne kazem da vecina toga sto si rekao nije istina i cak se time ne ponosim, bilo bi mnogo lepse i po mene bolje da nije tako.

Taj ruzan stav sam izgradio ziveci u svetu takav kakav je.

Ne mislim da su ljudi koji su projektovali avion niti ljudi koji ga prave teletabisi.

Gledajuci sta se desava godinama oko mene, shvatio sam da su cudni putevi nebeski.

Jedina zelja mnogih ljudi su pare i moc bez obzira na posledice (pa cak nekad i po njih).

Ima jedna vrsta ljudi i jedna sekta tako da kazem (jer im se stalno pridruzuju novi clanovi raznih nacija i dokazuju kako su oni bas to sto nisu).
Oni vole pare i spermni su sve da ucine da dodju do svog cilja, cak sta vise hvale se kako su jedni druge prevarili i to se smatra vrhunskim dometom.

Nazalost pare ne zavrsavaju kod konstruktora ni kod realizatora vec se stalno vrte u okviru te sekte.

Imao sam priliku da vidim kako se angazuju ljudi koji znaju da izvade ljude koji trose tudje pare iz problema, ali samo onda kad dodje do toga da finansijer proverava kako napreduje projakat, kad prodje ta faza opet ide sve po starom, a naravno oni koji su nesto uradili bivaju mizerno placeni. Kad se pare od finansijera uzmu prestaje se sa radom - cilj ispunjen, a to sto nije doslo do kraja nikom nista.

Doziveo sam to da nas bombarduju, a nismo bili najgore dete od svih, naspram nekih mi smo jos dobri, ti neki bivaju nagradjeni, a nas, treba da nas nema.

Tako da nemam ja nista protiv tog projekta, drago mi je, daj Boze da se tu ne radi o toj sekti, daj Boze da uspe.

A to sto sam rekao par stvari koje bi po meni mogle biti bolje... I sam na svom poslu nemam nikakvih problema da primim sugestiju od kolege pa bio on i mnogo mladji od mene, razmislim o tome i ako je bolje prihvatam, ne branim nikad svoje resenje, ako sam shvatio da je coveku palo bolje resenje na pamet.

Nego smorio sam sve i oprostite, imam i ja granicu i prestajem.

pozzz

Lazo

Uspeo sam da izhakujem (nemojte da me pitate kako) par fotografija iz tajnih arhiva ovog projekta. Nemam pojma u kom svojstvu je ovaj lik, ali sam načuo da je ključan čovek za ceo projekat mmmm:

To se može zaključiti i po specijalnoj opremi koju ima na sebi:

Ne smem ništa više da kažem o ovome (kush).

(pijemo)
Smrt fašizmu - Sloboda na aerodromu!

Miki Va

Svaka cast na ovom projektu i uopste entuzijazmu da se ovako nesto pokrene kod nas  (res) . Izgleda impresivno , jedva cekam da vidim finalni proizvod.

()-() Miki

presko

Још пар сличица од јесенас.

presko

Посао се полако приводи крају.

IVAN3D

Apsolutni carevi!!!!
(res) (res) (res) (res) (res) (res) (res) (res) (res)
()-() ()-() ()-() ()-() ()-() ()-() ()-() ()-() ()-()
\\\" Sve što leti ima nezgodnu osobinu da pada \\\"

ex pseudonijum: GLIDER

GILE

Pred samu isporuku sklopljeno za slikanje i za nase uzivanje u stvaranju.

Za potpun uzitak fali jos delova cija izrada je u toku.
Covek prolazi kroz tri stadijuma znanja u svom zivotu:
1- Misli da sve zna
2- Zna koliko zna
3- Zna koliko nezna (tu sam sad)

n3mke

Dejan Dobricki

ali ona dva bloka u kokpitu ostavite dobro ce doci za stelovanje tezista  :)aplauz

SABURO

Nesto vise o ovom avionu je receno na sajmu generalne avijacije u Oshkoshu. Video mozete pogledati na (od 5:42"):

http://www.youtube.com/watch?v=u4iAXeYahwY

(res)
Nikola | rcfly.in.rs

mirce

Da li je avion sa videa onaj koje je pravio Branko sa "ekipom"?

Takodje me interesuje, čisto iz znatiželje, gde su pravljeni providni delovi kabine, kod nas ili je to stiglo od "preko"?

Sve u svemu, SVAKA ČAST NA IZRADI ...

Pozdrav

Mirče

GILE

Jeste to je taj avion.
Kabina je radjena u Svici i kostala je nesto oko 8000 evrica.
Covek prolazi kroz tri stadijuma znanja u svom zivotu:
1- Misli da sve zna
2- Zna koliko zna
3- Zna koliko nezna (tu sam sad)

mirce

Još jednom, sve pohvale... Hvala Gile na odgovoru...

Da li je do sada avion leteo i ima li nekih novosti oko tog projekta?

Pozdrav

Mirče