Main Menu

Zanimljivi klipovi ( YouTube, ... )

Started by SABURO, March 07, 2008, 01:17:34 AM

Previous topic - Next topic

marko.jovanovic

The ground is the limit (or a water)

LazarStan

They got money for wars but can't feed the poor

-2Pac

http://www.dreamerbeats.com/

zajko

Quote from: LazarStan on November 01, 2015, 12:28:58 AM
:_D :_D :_D
https://youtu.be/I3zMnTscbnU

BINGO !!!  ne pamtim kad sam se ovako iskreno nasmejao...
trebalo ga je predloziti za neku oktobarsku nagradu, na "praznik"  20.okt.15  .....

Genije  oo)) (photograf)
RC Hobby Park, Mala Ivanča, Belgrade, SRB
Executive warehouse keeper, senior

marko.jovanovic

The ground is the limit (or a water)

tibeteagle

QuoteAko ovaj narod zna gde ide, da me jebe ceo svet SMESNO
Ovo bi trebalo bez rezanja ovako sirovo poslati na velika takmičenja kratkih dokumentarnih filmova. Garant' velika palma.  :)aplauz
Vidi se da je čovek iz provincije, a oni sa svojom čistom i sirovo dušom mogu da vide grad na drugačiji način.
Filmski reditelji prave sate raznih produkcija da probaju predočiti koliko je današnja civilizacija blago rečeno nehumana, a seljak dođe u grad, izvadi mobilni i pokaže celu dramu homo tehnikusa u jednoj minuti.  :big smile
Da mu se da neka ozbiljnija kamera, pokazao bi on još mnogo toga iz svog ugla, a što ljudi u gradu ne vide, iako prolaze svaki dan kroz njega.

rajker

Nije sramota učiti !!!

tibeteagle

QuoteGL SOLAR Panel DRONES VIDEO
Teoretska zamisao je dobra, ali mislim da ovoliko mala površina ne daje ni toliko energije koliko treba za lebdenje težine same solarne ploče.  mmmm Što znači da smanjuje  vreme leta, umesto da povećava.

rajker

Nije sramota učiti !!!

tibeteagle

QuoteDrone Autonomously Avoiding Obstacles at 30 MPH

Znači bi će kraj temi RC drvo?  :big smile

rajker

Quote from: tibeteagle on November 04, 2015, 09:11:59 PM
QuoteDrone Autonomously Avoiding Obstacles at 30 MPH

Znači bi će kraj temi RC drvo?  :big smile
Pa po svemu sudeci uskoro i to vreme ce doci  ;namig ali gde je tu onda zabava  mmmm
Nije sramota učiti !!!

tibeteagle

Quoteali gde je tu onda zabava
Pa gde je zabava u safe modovima prijemnika koji letiš?  mmmm
Ako model bude i video, da veoma brzo prepoznaje prepreke koje se nađu na putu, safe modovi će se moći do te mere proširiti, da neće dozvoliti da ga RC pilot nakači na drvo, udari u auto ili čoveka.  Moći će se lakše leteti slalom u šumi sa race dronovima, bez da se udari u bilo šta, jer će da ispravi čovekov pogrešan kurs, odnosno da zaobiđe drvo po svojoj odluci. Sa time će se produžiti životi letelica pa i zabave u kojem čovek hoće da uživa, pa evo koristi od veštačkog vida.  :mhm
Što više, sve će moći sam da leti ili vozi mnogo bolje od čoveka pilota ili vozača, pa će biti i takmičenja među robotima i ljudima, gde čovek neče imati nikakve šanse...  ??? Stvarno, ovo već neće biti zabavno za nas ljude, ali za robote da.  :big smile
(pijemo)

IVAN3D

\\\" Sve što leti ima nezgodnu osobinu da pada \\\"

ex pseudonijum: GLIDER

rajker

Quote from: tibeteagle on November 05, 2015, 07:03:33 PM
Quoteali gde je tu onda zabava
Pa gde je zabava u safe modovima prijemnika koji letiš?  mmmm
Ako model bude i video, da veoma brzo prepoznaje prepreke koje se nađu na putu, safe modovi će se moći do te mere proširiti, da neće dozvoliti da ga RC pilot nakači na drvo, udari u auto ili čoveka.  Moći će se lakše leteti slalom u šumi sa race dronovima, bez da se udari u bilo šta, jer će da ispravi čovekov pogrešan kurs, odnosno da zaobiđe drvo po svojoj odluci. Sa time će se produžiti životi letelica pa i zabave u kojem čovek hoće da uživa, pa evo koristi od veštačkog vida.  :mhm
Što više, sve će moći sam da leti ili vozi mnogo bolje od čoveka pilota ili vozača, pa će biti i takmičenja među robotima i ljudima, gde čovek neče imati nikakve šanse...  ??? Stvarno, ovo već neće biti zabavno za nas ljude, ali za robote da.  :big smile
(pijemo)
Pa dobro imam jedan prijemnik takav,al je to stigo zajedno sa avionom.Uzeo da naucim malo kako se barata u 3d ,,pa ako se nesto za..re da izbegnem stetu od200 eura.  :big smile  Merkam vec da promenim taj prijemnik na obicni,,,kako vidim vise i vise me iznenadjuje pri letu.(jedino sto panic dugme vredi,,,,,,a i to ako si dovoljno visoko)

I ovo RC ce otici ko F1,,,,, vozaci sad vec maltene samo stiskaju dugmice na volan u toku cele trke,,,a i dosadno mi je gledati.A pre kako bilo,,,,,,,,,,,su izletali driftovali u krivinama menjali brzine bez ikakvih pomagala.Stigo elektronski svet,,,a uskoro nece se ni moci bez nje.
Nije sramota učiti !!!

matic

rajker

Nije sramota učiti !!!