Main Menu

Zanimljivi klipovi ( YouTube, ... )

Started by SABURO, March 07, 2008, 01:17:34 AM

Previous topic - Next topic

djordjevicaca

U međuvremenu, dok se ne iskristališu stvari sa Pravilnikom i osiguranjem, treba naći načina da se uživa u letenju  :)aplauz

https://www.facebook.com/futurism/videos/525766410935896/

uros2002

To treba napraviti da letimo.

Kakva je nas drzava trazice nam dozvolu i registraciju i ovakvih naprava.

Jos pride ce traziti i zivotno osiguranje.

Odlican video.

rajker

Nije sramota učiti !!!

nedbojsa

Antiprotivna teoraija letenja: "Postoje neke preporuke i pravila o tome kako leteti; 1-Kako treba leteti i 2-Kako ne treba leteti znači, ako letim po pravilu 2, i to odlično, znači "letim antiprotivno" ili ti protivprotivnog, zapravo "kontra odnaopačke"."

rajker

Nije sramota učiti !!!

marko.jovanovic

:sljus
Još samo FPV kamera i da pobegnu svi iz sela.
Pa gora bi situacija bila nego za pomračenje sunca :_D
The ground is the limit (or a water)

banbo

Naravno a gde drugo ovako nesto moze da se vidi nego u UAE  (:sok:)

http://youtu.be/PPdSok1AZR8
Make things as simple as possible, but not simpler.

marko.jovanovic

Vrlo lepa reklama.
Osim toga jedan član pravilnika o bespilotnim vazduplohovima glasi da je ZABRANJENO leteti noću :hehe

rajker

Nije sramota učiti !!!

dejan_ts

ovaj je lud ,bolje da je pokosio ovu travu sa njim nego sto ga ovako siluje ,ovo je po meni silovanje a ne ono cemu je namenjena ova tvarcica, mozda sam glup i neshvatam poentu ovakvog leta ,ali po meni on je jako opasan po zivot prvo za sebe pa onda po okolini

marko.jovanovic

Kada ti je tata šeik i imaš prepuno slobodnog vremena svašta se može naučiti. samo treba biti uporan što ovaj lik sigurno jeste :)aplauz

firebird

Bio ovde po forumu jedan domišljan koji misli da helijem upravlja računar..."demo mod" ... lol

rajker

Pa nekome se svidja nekome ne ,,,,covek je svetski prvak,,,,vi odlucite dal valja sto radi.Ja i nisam neki ljubitelj helikoptera ali videa gde Tareq Alsaadi leti obozavam  (yay)
Nije sramota učiti !!!