Main Menu

Zanimljivi klipovi ( YouTube, ... )

Started by SABURO, March 07, 2008, 01:17:34 AM

Previous topic - Next topic

IVAN3D

\\\" Sve što leti ima nezgodnu osobinu da pada \\\"

ex pseudonijum: GLIDER

Lazo

Ovaj garant nije učio fiziku u školi  :sljus!?! Da je učio, znao bi da ovo ne može da se radi. Al će da se iznenadi kad sazna!?! Biće ga sramota na ulicu da izađe :hehe
Smrt fašizmu - Sloboda na aerodromu!

magic

Ma ja znam sta je ovde posredi, bezao je sa casova tako da nije cuo za Njutna  (:sok:)!

Meni je bilo neprijatno samo i da gledam, uzas!!!!!!!

poz

ps pretece me Lazo sa komentarom  :sljus, kucali smo istovremeno  :)aplauz
Veljko

mirce

Ta kakav Tareq Alsaadi...
To je Saletovo šifrovano ime Alsaadi - Sale...

Al' si se maskirao, jedva sam te prepoznao... Da nisam video da je to deo Veternika, ne bih te poznao...
Nego ko je onaj u beloj majci, da nije Bata i on ima taki helikopter...

mirce

Onaj ćelavi je još ludji što stoji tako blizu...
Šta mislite koliko ih je Tareq "spičkao" dok je naučio ovako da leti... Ovaj nije baždaren...

Lazo

Ma krka on njih samo tako. Eve ga na (zlo)delu:

http://www.youtube.com/watch?v=IuP0xvAvFhk&NR=1

Mada, kanda se na kraju i ne jedi baš previše, iako je, siroma, iz UA Emirata!

I slušaj Mirče, ako je stvarno ovo maskirani Sale, onda mora da je frtalj kile imalina nakrko na sebe :_D
Smrt fašizmu - Sloboda na aerodromu!

saxpg

ratep

Leti covek svaka cast...samo su malo ubrzali snimak...

branek

A ja ću pored ponovljene konstatacije da ovaj sa helokopterom nije normalan reći da možda ovi naši GLOWAŠI  ;namig sa foruma ukradu ideju za anlaser... da ne vuku više onolike akumulatore!  (res)

pozdrav
Branko

"Ladies and gentlemen, this is your captain speaking. We have a small problem. All four engines have stopped. We are doing our damnedest to get them going again. I trust you are not in too much distress." - Captain Eric Moody, Jakarta incident

chupko

Sta bi Ameri uradili da im ovaj arapin dodje na rc TOP GUN.Oma bi ga uapsili i dobro bi razmislili skim se igraju rata.Čovek svira na heliju kakav ritam 9/8 pa 7/8 pa rumba samba čačača :)aplauz

SABURO

neko to vidi u osminama/notama/skalama..., ja sam samo video u 0 i 1, full digital flajanje...
(res)
Nikola | rcfly.in.rs

kole

Vezano za onaj anlaser i aku montiran na njega. Taj akumulator ima da se kupi za skoro svaki tip anlasera.
http://hobbyhobby.com/store/product/99335/Power-Core-Starter-Pack-MkII/

Drugo, vezano za TOP GUN. Cim se pojavi neko bolji ili ce ga diskvalifikovati, kao nase plivace i sl., ili ce mu prirediti neko bombardovanje tipa humanitarno, zastitnicko ili vec neko drugo. U svakom slucaju se nece plasirati ispred amerikanca.
Aeroplan Jocika, vidi!

zgrujic

Quote from: kole on December 13, 2009, 03:52:03 AM
Drugo, vezano za TOP GUN. Cim se pojavi neko bolji ili ce ga diskvalifikovati, kao nase plivace i sl., ili ce mu prirediti neko bombardovanje tipa humanitarno, zastitnicko ili vec neko drugo. U svakom slucaju se nece plasirati ispred amerikanca.
A sta ako je malo zagoreo ko sto rece onaj zabar?