Zanimljivi klipovi ( YouTube, ... )

Started by SABURO, March 07, 2008, 01:17:34 AM

Previous topic - Next topic

brainstorm

srdjan012

Ko ima slusalice ostace bez daha......

http://www.youtube.com/watch?v=yjbpwlqp5Qw

odradjeno bez ijednog instrumenta, samo glasovi.....neverovatno kako dobro zvuci.

Lazo

Čupko, ovo definitivno mora da bude tvoja glavna disciplina! Slušaj mene - daleko će doguraš!

http://www.youtube.com/watch?v=v5b6r5Rq_s0&feature=player_embedded
Smrt fašizmu - Sloboda na aerodromu!

POSEIDON

chupko

Fala Lazo na visoko kotiranje mog letačkog umeća.Vidim dosta sličnosti u izvodjenju akrobacija pogotovo sletanja.Vec sam počeo sa vežbanjem samo ja ću uz moravac da opletem. (yay) (yay) (yay)

Lazo

Ama nisam ja mislio na letačko, nego na muzičko umeće. Mada, ruku na srce, i u letačkom si uznapredovao. ;namig

chupko

PRODAJEM gitaru onako kao FENDER a lici na GIBSONKU sa 5 zica (ova pukla na svadbu kod Đoleta) i pojačalo,neznam koje?????.Pozadi piše 220v............A UUUUUU........................ izvinte ja mislio da je ovo muzicki forum. (fiu).Nego Lazo pobratime muzikantski da i ja tebe pohvalim pred svima.Prijatno si me iznenadio sa tvojim sviračkim i kreativnim umećem kad si onomad bio kod mene.Onu tvoju letačku pesmu OBAVEZNO da snimiš.Ja ću da iščukam bubanj bass i ostale žičana sokoćala a ti će pevaš.Ma ljudi verujte mi prava pilotska opasna stvar ima veselje da bidne. (pijanoo)

Lazo

Ovo mi malko liči na ono - ja tebi vojvodo, ti meni serdare... lol :hehe
Nego, nemo' bre Čupko da nadižeš dževu! Će mi miniraš pregovori sa Virgin Records-om, a taman su u završnu fazu 4e. Vidi tamo s'mog menadžera, pa dogovorite nešto ako uspete... Ja sam tanak s'vreme, spremam nov materijal za sledeći projekat. A i nešto sam ufitiljio s'gušu ovih dana. Razumeš ti mene?! :_D lol

chupko

Slobodan

sasa

BOLJE JE DA PLACES STO NISI NA NEBU NEGO DA PLACES STO NISI NA ZEMLJI

PRE NEGO STO PUSTIS JEZIK , PROVERI DA LI SI UKLJUCIO MOZAK

englez

signatures are silly, read some, See what I mean?