Main Menu

Zanimljivi klipovi ( YouTube, ... )

Started by SABURO, March 07, 2008, 01:17:34 AM

Previous topic - Next topic

Miki Va

Ne mogu da verujem da su napravili takvu gresku, ali izgleda da si u pravu - teret im setao po avionu  :sljus

IVAN3D

Kada ja licno proracunam neki utovar bazagza, poste i robe ja plan utovara dajem supervajzeru koji to prenosi radnicima koji vrse utovar i vezivanje....
Velika se paznja posvecuje obezbedjenju tovara od kretanja u toku leta i kontroli odradjenog ali nazalost na kraju krajeva svodi se na to kakav je dan imao konkretni radnik koji je konkretno vezao nesto u bagazniku....
Imam letove na kojima imam toliko raznorazne i komplikovane robe da se prosto zapitam radim li ja to putnicki ili kargo avion!!!
Mnogo faktora ulazi u racunicu....
i meni je prosto neverovatno da se iskusnoj ekipi desi da nesto tako veliko kao vozilo ne obezbede dobro....
Bilo kako bilo uzasna stvar....
\\\" Sve što leti ima nezgodnu osobinu da pada \\\"

ex pseudonijum: GLIDER

nedbojsa

Antiprotivna teoraija letenja: "Postoje neke preporuke i pravila o tome kako leteti; 1-Kako treba leteti i 2-Kako ne treba leteti znači, ako letim po pravilu 2, i to odlično, znači "letim antiprotivno" ili ti protivprotivnog, zapravo "kontra odnaopačke"."

nedbojsa

Antiprotivna teoraija letenja: "Postoje neke preporuke i pravila o tome kako leteti; 1-Kako treba leteti i 2-Kako ne treba leteti znači, ako letim po pravilu 2, i to odlično, znači "letim antiprotivno" ili ti protivprotivnog, zapravo "kontra odnaopačke"."

sova

interesantne su ove nesrece al daj te nesto da se nasmejemo a ne da gledam tragedije!!! meni ovo ni malo nije zanimljivo jer sam se dvaput rusio ,a ovo je topik gde u naslovu pise zanimljivi klipovi a ne tragicni,bar da su tragicno komicni pa da mogu proci!!!! za sve clanove foruma po  (pijemo) ()-() pa okreni na veselje!
ex pseudonijum: sova

Lazo

Smrt fašizmu - Sloboda na aerodromu!

aerofly

magic

Veljko

sova

bas cudim sto je tebi  :hehe :hehe LEP kanda nemas jedan takav  :)aplauz :)aplauz :)aplauz

magic

Quote from: sova on May 15, 2013, 03:22:47 PM
bas cudim sto je tebi  :hehe :hehe LEP kanda nemas jedan takav  :)aplauz :)aplauz :)aplauz

Hm, vidi ovako, na 7:40 covek u braon jakni koji je okrenut ledjima da ti nije mozda poznat?

poz
Veljko

matic

misha

tataBulik

Šta ti je Njemačko razmišljanje o svemu: Taman kad sam se zapitao koliko je opasna ona elisa na osovini, lik pokaže da je na ležaju i da nije fiksno vezana!  (res)

sova

Quote from: magic on May 15, 2013, 05:55:47 PM
Quote from: sova on May 15, 2013, 03:22:47 PM

Hm, vidi ovako, na 7:40 covek u braon jakni koji je okrenut ledjima da ti nije mozda poznat?

poz

slusaj magic da je "cika u braon jakni" samo malo na stranu okrenut da vidim koliki stomak ima majke mi  :hehe  rekao bi da si ti ovako zamisljam da si ti i da si ga pazario samo cekam kad ces da me pitas (da sredim sa sefom bataju) pa da ga probamo!

e stvarno bi jedan vikend mogli da skupimo sve mlazno sto ima i da na bataji napravimo mali aeromiting da se vidi sta  SRBIJA ima  od mlazne avijacije!