e ovako... pre jedno 15-ak dana vozio ja moj nitro,lepo se izvozao i ostavio ga da se ohladi. Sledeci dan reko ajde ponovo da ga malo vozam,uzemem ja njega da ga upalim NECE. proverim da li ima goriva u karburatoru,ima. Proverim ja svecicu kad ono crkla,nista veliko odem to radnje Extreme-Rc-Toys i kazu mu nemaju. Sacekam ja da dobiju do danas,vratim se sa svecicom kuci " Ansman RacingSTD S4",600 i kusur RSD,sav srecan kako cu ga vozati,kad ono cvrc. Lepo kao i na prosloj stavim podlosku malu zavrnem lepo proverim filter,onaj razmak u karburatoru,proverim da li sve radi,nadrukam ga 3 trzaja kao i obicno,kad ponovo nece. Proverim ja starter na svecicu radi sve lepo sija svecica. Msm da ga nisam mozda ugusio sa gorivom,izvadim ponovo svecicu stavim krpu na motor prevrnem ga povucem par puta starter i izadje 1 kapljica taman koliko i treba...Ponovo vratim svecicu probam i nista nece da upali. E sada vratim se ja na onaj dan kada sam ga zadnji put vozio,kada sam zavrsio voznju motor je bio JAKO vruc nisam mogao ruku da drzim a i kada sma otvorio rezervoar izlazila je neka " para " ako tako mogu da je nazovem...
Potrebna mi je pomoc jer padam u depresiju jer ne mogu da ga vozim
Ako je neko slobodan za vikend ili petak da svrati do mene da pogleda to malo,inace ja sam u NS!
Pozdrav