Main Menu

PAYPAL

Started by panther, July 07, 2008, 10:12:18 AM

Previous topic - Next topic

pnedic

Prvo: ja nisam uspeo da ugasim nalog koji sam davno bio kreirao na BiH adresu. Takodje dok nisam promenio email adresu tog naloga na neku drugu nisam mogao da otvorim nalog na Srb adresu. Znaci username im je email adresa.
Drugo : MENI SU SKINULI 3 evra (tri puta po 1 E) tokom definisanja naloga - NEMAM pojma zasto !
Tamo je pisalo za verifikaciju kartice da uzimaju 1.5E koje refundiraju u roku od 24h. Ali zasto tri puta po 1 E neznam. Znam samo da se to to desavalo nakon: promena adrese i upisa podataka kartice.
Vec sam poceo da sumnjam u prevaru !

Dakle i mene zanima nacin gasenja racuna (ako niko ne zna pitacu njih).
Da li je jos nekom naplaceno kreiranje racuna i "provera" kartice. Video sam na racunu kartice da su stvarno rezervisana 3 Evra.

todor

Upvavo proverio RADI.
HeliRock.com ubacio Srbiju u listu za slanje i odande naruceno.
Sve OK.

disljenko

Imas ovde dosta o paypal-u, citao sam poslednjih nekoliko stanica i video da su ljudi uspeli da ugase stari nalog i reg novi bez problema.
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?148138-Kako-otvoriti-racun-na-Paypal-u/page116

Ja sam jutros verifikovao karticu i vidim tamo da mi rezervisano 1.58e, ne znam gde nasli tih 0.08....mozda je to provizija banke mada kako oni kazu ne postoji nikakva provizija prilikom placanja ili prebacivanja kinte sa kartice na paypal nolog....i meni je to malo cudno !!!!

Posalji im mail i pitaj ih zasto ti je rezervisano toliko kad pise da treba 1.5e.

rajevic

Evo kako izbrisati postojeci PayPal

http://www.wikihow.com/Delete-a-Paypal-Account

Da se pridruzim aktivirao jutros sve funkcionise. Koncano da i Srbija udje u PayPal kolotecinu  ()-()

nedbojsa

Prvo skinu 1€ po unetoj kartici da vide čisto da li je fiktivna ili stvarno postoji, a zatim to u roku od 10minuta storniraju. Za verifikaciju kartice skidaju 1,5€ a vraćaju najkasnije 24h nakon verifikacije.
Antiprotivna teoraija letenja: "Postoje neke preporuke i pravila o tome kako leteti; 1-Kako treba leteti i 2-Kako ne treba leteti znači, ako letim po pravilu 2, i to odlično, znači "letim antiprotivno" ili ti protivprotivnog, zapravo "kontra odnaopačke"."

pnedic

Quote from: nedbojsa on April 10, 2013, 09:30:04 AM
Prvo skinu 1€ po unetoj kartici da vide čisto da li je fiktivna ili stvarno postoji, a zatim to u roku od 10minuta storniraju. Za verifikaciju kartice skidaju 1,5€ a vraćaju najkasnije 24h nakon verifikacije.

Pa pretpostavljam da je verifikacija kartice u pitanju, zato i nisam dramio nakon prve poruke o naplati. Medjutim onda druga poruka, pa treca  mmmm

Postavio sam im pitanje (i to nemaju klasicno "pisite nam" u Contact Us) vec sam nasao na Helpu - pa opcija da nisam dobio odgovor na pitanje.

pnedic

Quote from: rajevic on April 10, 2013, 09:29:14 AM
Evo kako izbrisati postojeci PayPal

http://www.wikihow.com/Delete-a-Paypal-Account

Da se pridruzim aktivirao jutros sve funkcionise. Koncano da i Srbija udje u PayPal kolotecinu  ()-()

Thanks - ugasih nepotreban (stari) account !

magic

Probao da se registrujem sa Visa Electron od Raiffeisen banke i nece, trazi karticu sa svim brojevima a ne samo 4 broja i CVC brojem, cisto da znate. A sad pravo u banku.

poz
Veljko

Lazo

Quote from: magic on April 10, 2013, 10:12:08 AM
Probao da se registrujem sa Visa Electron od Raiffeisen banke i nece, trazi karticu sa svim brojevima a ne samo 4 broja i CVC brojem, cisto da znate. A sad pravo u banku.

poz

Vidi se da te je sajam načisto "rasturio"  mmmm. Ovo si prvo napisao pod:  e-flite blade mCPx  lol

(pijemo) (pijemo)
Smrt fašizmu - Sloboda na aerodromu!

mile

QuoteProbao da se registrujem sa Visa Electron od Raiffeisen banke i nece, trazi karticu sa svim brojevima a ne samo 4 broja i CVC brojem, cisto da znate. A sad pravo u banku.

Da li svima trazi ceo broj sa kartice ili je to samo za VISA Electron?

disljenko

Nebojsa druze znam ja to, verifikovao sam karticu na nekoliko razlicitih sajtova ranije i upoznat sam sa tim. Ja sam pitao za ovo sto je pojavilo 1.58e a ne 1.5e. Sto znaci da banka uzima neku proviziju, to me je malo zbunilo jer negde na sajtu paypal-a sam procitao da nema nikakve provizije kod placanja ili prebacivanja sa racuna na paypal acc. Ali to se verovatno odnosi sa njihove strane da ne uzimaju proviziju ali ne znaci da banka sa svoje strane ne uzma neki kintu prilikom transakcije :D Verovatno je to po sredi !!!!

disljenko

Quote from: mile on April 10, 2013, 10:28:22 AM
QuoteProbao da se registrujem sa Visa Electron od Raiffeisen banke i nece, trazi karticu sa svim brojevima a ne samo 4 broja i CVC brojem, cisto da znate. A sad pravo u banku.

Meni trazilo samo 4 broja sa intesinom internet karticom....

mihajlo

Quote from: disljenko on April 10, 2013, 10:29:15 AM

Nebojsa druze znam ja to, verifikovao sam karticu na nekoliko razlicitih sajtova ranije i upoznat sam sa tim. Ja sam pitao za ovo sto je pojavilo 1.58e a ne 1.5e. Sto znaci da banka uzima neku proviziju, to me je malo zbunilo jer negde na sajtu paypal-a sam procitao da nema nikakve provizije kod placanja ili prebacivanja sa racuna na paypal acc. Ali to se verovatno odnosi sa njihove strane da ne uzimaju proviziju ali ne znaci da banka sa svoje strane ne uzma neki kintu prilikom transakcije :D Verovatno je to po sredi !!!!

Ja imam intezinu karticu na PP isto sam primetio da skidaju proviziju.Kontaktirao sam banku i dobio sam objasnjenje da se dodaje oko 5% na transkciju kao neka sigurnost od pomeranja kursa.Nakon realizacije odnosno kad banka proknjizi tvoju transakciju vracaju tih cca.5%

nedbojsa

@Disljenko moj post-odgovor koji si citirao nije bio upućen tebi već pendic-u.
(pijemo)
Antiprotivna teoraija letenja: "Postoje neke preporuke i pravila o tome kako leteti; 1-Kako treba leteti i 2-Kako ne treba leteti znači, ako letim po pravilu 2, i to odlično, znači "letim antiprotivno" ili ti protivprotivnog, zapravo "kontra odnaopačke"."

magic

Quote from: disljenko on April 10, 2013, 10:38:11 AM
Quote from: mile on April 10, 2013, 10:28:22 AM

Meni trazilo samo 4 broja sa intesinom internet karticom....

A da li imas CVC broj na toj kartici?

poz
Veljko