Main Menu

PAYPAL

Started by panther, July 07, 2008, 10:12:18 AM

Previous topic - Next topic

zgrujic

DA, paket ide na adresu koju si uneo na HobbyKing, a adresa uneta na PayPal se ignorise. U slucaju greske ili nuzde mozes da posaljes mail na HK da ti promene adresu na koju ide paket kao i da trazis da se sadrzaj posiljke izmeni (neces da cekas backorder).

mtesa

Mozes da promjenis adresu kad potvrdjujes kupovinu i paket ide na tu adresu.
Pitao podrsku HK-a i oni su mi potrdili.
Striker, listen, and you listen close: flying a plane is no different than riding a bicycle, just a lot harder to put baseball cards in the spokes.

MEPHISTO

JRlotpi, zgrujic, mtesa, хвала на инфо.

Знам са ХК како иде ту имам искуства доста, али сам увек плаћао директно картицом. Међутим сада то нешто не фукционише па сам избоксовоао ПејПал па ме је ту мало бацило у дилему када ми је на страни где треба да потврдим плаћање избацио адресу са БиХ. Међутим, у међувремену сам већ одрадио плаћање преко ПејПала (по систему шта буде, буде) и све је прошло глатко. Добио сам уобичајене мејлове од ХК где потврђују да је плаћено и да ми шаљу на стандардну адресу, тако да ПејПал ту ништа не ремети. (<--)

Успут, стиже Цесна 182, распона 140цм

http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=10339&Product_Name=Durafly_Cessna_182_1.4meter_5Ch_%28with_flaps%29_Plug-n-Fly

Ову страницу можете да видите само ако сте улоговани на ХК, а можда чак морате бити и платинум мембер, јер је нема у слободној продаји.

Уколико не можете да видите ову страну погледајте овде

http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_listCategoriesAndProducts.asp?catname=All+Planes&idCategory=57&ParentCat=191

ради се о последњем авиону на овој страни

Gabor

Pa da, PAY PAL radi bez problema...  :mhm
Jako lep model, čestitam ti unapred  :)aplauz  Nadam se, kad stigne postaviš više slika  (photograf)

zgrujic

Quote from: MEPHISTO on January 20, 2010, 04:54:32 PM

JRlotpi, zgrujic, mtesa, хвала на инфо.

Quote from: Gabor on January 20, 2010, 05:18:23 PM
Pa da, PAY PAL radi bez problema...  :mhm

Moram da priznam da je PayPal civilizacijiski napredak (iako ga mrzim) u poredjenju sa Cashoo, ili sta vec sad koriste za direktno placanje karticom.

mtesa

nema na cemu, nek si se ti nama ponovio, pa makar nam zazubice pravio :))
Striker, listen, and you listen close: flying a plane is no different than riding a bicycle, just a lot harder to put baseball cards in the spokes.

Nenad Miklusev

Paypal u Srbiji od 2010. godine
04.02.2010. - 03:57
Ministarstvo za telekomunikacije i informaciono društvo je u saradnji s Narodnom bankom Srbije otklonilo sve nedoumice u pogledu pružanja pomenutih servisa....
Kako je kompanija eBay Inc. u komunikaciji sa Ministarstvom za telekomunikacije i informaciono društvo ranije najavila, tačan datum početka funkcionisanja PayPal usluge u Srbiji ove godine zavisi isključivo od dinamike koju ova kompanija odredi u skladu sa svojom poslovnom politikom.

PLAĆANJE - Američka kompanija eBay Inc. u komunikaciji sa Ministarstvom za telekomunikacije i informaciono društvo Republike Srbije najavila je uključivanje Srbije u svoj sistem PayPal tokom 2010. godine, prenosi Personal magazin.
Zbog sve većih i izraženijih potreba građana Srbije za korišćenjem usluga elektronskog platnog prometa u zemlji i inostranstvu Ministarstvo za telekomunikacije i informaciono društvo je tokom 2009. godine ostvarilo više kontakata sa zainteresovanim korisnicima, domaćim bankama i stranim firmama koje pružaju usluge posredovanja u sigurnom obavljanju finansijskih transakcija putem interneta, kao što su PayPal, MoneyBookers i slični.
Ministarstvo za telekomunikacije i informaciono društvo je u saradnji s Narodnom bankom Srbije otklonilo sve nedoumice u pogledu pružanja pomenutih servisa, a u saradnji s lokalnim komercijalnim bankama razrađuje način pružanja usluga elektronskog platnog prometa građanima Srbije.
Kako je kompanija eBay Inc. u komunikaciji sa Ministarstvom za telekomunikacije i informaciono društvo ranije najavila, tačan datum početka funkcionisanja PayPal usluge u Srbiji ove godine zavisi isključivo od dinamike koju ova kompanija odredi u skladu sa svojom poslovnom politikom.

Rale

Neso, ovo je jako lepa vest.
Nadam se da se to nece dogoditi krajem decembra, nego ranije.
To ce resiti mnoge probleme oko nabavke materijala.

Pozdrav, Rale

Gabor

E, tooo... Već je bilo vreme... 

ak

Jos kad bi skinuli drakonske poreze na uvoz i kad bi se nas mentalitet daj-da-zajebem-koga-stignem malo promenio pa da zazivi i nesto slicno ebay-u gde bi nam bio kraj.
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo Da Vinci
RCModelScout - RC Search Engine

banga

lik mi refundo lovu i paypal poslo poruku ali jato lovu nevidim nigdje? koliko treba da sjedne na racun? i dali u hrvatskoj moze sjesti nazad na karticu ili bude na paypal acc.

uglabnom nevidim je nigdje a vidim na paypalu refund a i poruk sam dobio i od sellera i od paypala da je refund napravljen ujedno i na ebayu pise da moram platit 1 item a kraj njega stoji znak za refund
Samo je nebo granica

aca405

Meni je paypal kod registracije kartice zaduzio racun za neki mali iznos pa posle isti iznos vratio na karticu.

Povracaj je trajao 9-10 dana, dok se pojavio na racunu kartice u mojoj banci (Intesa)

Ne znam kako je u Hrvatskoj ali pretpostavljam da je isto.

Yu-men

Quote from: banga on February 04, 2010, 08:04:08 PM
lik mi refundo lovu i paypal poslo poruku ali jato lovu nevidim nigdje? koliko treba da sjedne na racun? i dali u hrvatskoj moze sjesti nazad na karticu ili bude na paypal acc.

uglabnom nevidim je nigdje a vidim na paypalu refund a i poruk sam dobio i od sellera i od paypala da je refund napravljen ujedno i na ebayu pise da moram platit 1 item a kraj njega stoji znak za refund

Mislim da pare ostaju na tvom Paypal- kontu, ali sa njega mozes sam da izvrsis prebacivanje para sa Paypal-konta na svoj racun u banci.

pozdrav
Evo mene opet .....

\\\--///
               ( @ @ )
  ----o00o----(_)----o00o---
                Yu-men    
   ------------------0ooo---------
               ooo0     (   )
               (    )      )  /
                \  (      (_/
                 \_)

banga

Ovako lova je sjela na racun danas, ali nakon sto sam dosao s posla ono iznenadjenje dosla i kamera sony webbie

e sad kameru sam platio 162,50usd a sjelo je 158,04USD poslao sam paypalu poruku i selleru jer hocu ispasti fer i platit kameru posto je dosla

sada bi vratio tih 158,04USD e sad kako to ide da sve bude ok provuceno kroz paypal i ebay

kontataktirao sam paypal i obavijestio ih o slucaju ujedno sam poslao poruku selleru.

Imali itko iskustva s takvom situacijom da mu je lova vracena a item dosao te da je bio posten kao i ja te platio nazad?

kako to ide?
Samo je nebo granica

ak

@banga

svaka cast ...
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo Da Vinci
RCModelScout - RC Search Engine