Main Menu

PAYPAL

Started by panther, July 07, 2008, 10:12:18 AM

Previous topic - Next topic

panther

Koju karticu domace banke bi mogao da koristim za PAYPAL?
Hvala unapred.

zgrujic

Ja imam od Raiffeisen i ona ne radi. Prosto ima identifikaciju da je iz Srbije, pa ti jave da nije dobra.

Inace Viza Virtuon od RB radi savrseno za sva internet placanja, sem problema sa PayPal.

SDmodelar

Ja koristim kreditnu karticu od Raiffeisen banke i odmah je prihva?ena od PayPal-a. Koristim PayPal što za kupovinu sa eBay-a što iz UH ve? godinu dana i nisam imao nikakvih problema i nadam se da ?e tako i da ostane.

Pozdrav
Uslužna izrada delova od plastike vakumiranjem
http://www.kupujemprodajem.com/31402-1-nikola-djordjevic-svi-oglasi.htm

zgrujic

Quote from: SDmodelar on July 07, 2008, 07:28:23 PM
Ja koristim kreditnu karticu od Raiffeisen banke i odmah je prihva?ena od PayPal-a. Koristim PayPal što za kupovinu sa eBay-a što iz UH ve? godinu dana i nisam imao nikakvih problema i nadam se da ?e tako i da ostane.

Pozdrav

Ako se secas, molim te, opisi kako si se prvi put prijavio na PayPal!

Drapsin

Drapsin rules!

panther

http://www.elitesecurity.org/t36066-PayPal-pomoc-potrebna

Kopirao sam ovde kako se covek registrovao i kako ih je "zeznuo" inace mislim da ima vizu kod intesa banke.

Kad ides na registraciju odaberi da si iz bosne a kasnije kad te pita de zivis navedi stvarno odakle si i kad te pita da uneses brojeve od kartice i to odradi, kad zavrsis sa registracijom, imas opciju da ti oni oduzmu jedno 1 evro da bi dobio paypal cod za verifikaciju kartice, znaci kad odes na link i stisnes to dugme na sajtu da ti oni oduzmu pare sa kartice i da ti posalju kod za jedno dva dana idi u banku i trazi specifikaciju kartice gde si sta kupovao i nadji paypal cod evo preko e-bankinga izgleda ovako Potrosnja po platnoj kartici
(1234PAYPAL--*EXPUSE,1234567891, LU) prva 4 broja su paypal kodovi. E sad posto ti iz srbije i sa intesine kartice ne mozes da verifikujes karticu ali pokusaj preko paypala kad uneses te kodove da verifikujes karticu paypal ce ti reci da ne mozes onda idi na ovaj link https://www.paypal.com/row/cgi-bin/webscr?cmd=_contact-general imas 3 opcije u prvoj oznaci Bank Account Credit\Card u drugoj oznaci Credit card link and confirm u trecoj napisi na engleskom da ne mozes da verifikujes karticu onda idi na continue, paypal te pita Have you received your PayPal Expanded Use Number? oznaci yes, Last 4 digits of your credit card number napisi 4 zadnja broja tvoje kartice za net, Additional Information napisi da ne mozes da verifikujes karticu i pitaj ih sta da radis, da li mogu da ti pomognu, da li oni mogu umesto tebe da verifikuju karticu jer ti si pokusavao i nista, navedi koji ti je paypal kod on izlgeda kao sto sam naveo gore 4 broja i navedi expuse number on ti je u zagradi sa onim paypal kodom. Znaci ono sto njih zanima je ono sto je u zagradi.

Posle jednog dana sam dobio od njih email i napisali su da su upoznati sa mojim problemom i da su umesto mene verifikovali karticu. Nemopj nista drugo da pises isim onog sto sam ti reko. jeste da sam ih za***o na fin nacin i jos su mi ucinili uslugu.

panther

Sinoc sam odradio sve, pa cekam da mi posalju one kodove sa paypala, pa vam javljam sta sam uradio, ince kartica je kod efg banke.

panther

Verifikacija prosla, Status: Verified  ;D

panther

Narucio preko UH, za sada sve proslo kako treba.

saxpg

Bravo majstore! Dobices mail kada posalju paket iz skladista, i sifru preko koje mozes da proveris kada je paket poslat iz Hong Konga.
Meni je do sad svaki stigao za 10 dana.

Drapsin

Quote from: panther on July 10, 2008, 02:26:34 PM
Sinoc sam odradio sve, pa cekam da mi posalju one kodove sa paypala, pa vam javljam sta sam uradio, ince kartica je kod efg banke.

Daj mi samo detalj, koja kartica EFG banke, VISA, Euroline DINA,Maestro, Master Card,DINA card ?
Drapsin rules!

panther

Nisam siguran, to je kartica od drugara, pitacu ga koja je tacno pa ti javljam.

panther

Quote from: saxpg on July 12, 2008, 12:35:50 AM
Bravo majstore! Dobices mail kada posalju paket iz skladista, i sifru preko koje mozes da proveris kada je paket poslat iz Hong Konga.
Poslali su mi mail, paketic je na putu za Srbiju, sada ostaje samo da cekam da stigne i do mene :)

panther

Quote from: Drapsin on July 12, 2008, 10:59:12 AM
Quote from: panther on July 10, 2008, 02:26:34 PM

Daj mi samo detalj, koja kartica EFG banke, VISA, Euroline DINA,Maestro, Master Card,DINA card ?

MasterCard Standard

panther

Quote from: saxpg on July 12, 2008, 12:35:50 AM
Date #   Location   Delivery Status
15-Jul-2008   Hong Kong   Item posted and is being processed.
15-Jul-2008   Hong Kong   In transit.
16-Jul-2008   Hong Kong   Processed for departure.
16-Jul-2008   Hong Kong   The item left Hong Kong for its destination on 16-Jul-2008