Main Menu

PAYPAL

Started by panther, July 07, 2008, 10:12:18 AM

Previous topic - Next topic

IVAN3D

Quote from: saxpg on April 11, 2013, 10:40:46 AM
@Ivan3D

Uloguj se na ebay, idi na:      my ebay/account/PayPal account

Tu ces naci podesavanja da svoj ebay nalog povezes sa nalogom na Paypal-u (ako to vec nisi uradio)
To je bio problem kod mene i tako sam ga resio.

ma jok evo sta mi izbacuje

Sorry, we were unable to process your request.

Please try again. You may need to retry your checkout.
\\\" Sve što leti ima nezgodnu osobinu da pada \\\"

ex pseudonijum: GLIDER

saxpg

Ne znam... ja sam imao isti problem i tako sam ga resio. Ebay nalog mi nije bio povezan sa PayPal nalogom.
Jesi probao mozda neki drugi browser? I to zna da zeza.

nedbojsa

Evo već napravio par kupovina, neće preko www.ebay.com ni jedna uplata da prođe za sad, ali sve do jedne su prošle normalno preko www.ebay.ie . Takođe platio na par mesta nešto sitno van Ebay-a bez ikakvih problema.

Mislim da treba malo vremena da sve legne na svoje!
Antiprotivna teoraija letenja: "Postoje neke preporuke i pravila o tome kako leteti; 1-Kako treba leteti i 2-Kako ne treba leteti znači, ako letim po pravilu 2, i to odlično, znači "letim antiprotivno" ili ti protivprotivnog, zapravo "kontra odnaopačke"."

IVAN3D

Quote from: saxpg on April 11, 2013, 12:08:01 PM
Ne znam... ja sam imao isti problem i tako sam ga resio. Ebay nalog mi nije bio povezan sa PayPal nalogom.
Jesi probao mozda neki drugi browser? I to zna da zeza.

nisam ali probacu  ()-()

nedbojsa

Ja sam poslao mejl na ebay.com da imam  problem sa kupovinom preko njih a da mi kupovina na ebay.ie radi normalno. Mogli bi i vi ostali koji imate problem da im se obratite pošto su oni ujedno i vlasnici paypal-a reši će verovatno ekspesno problem samo da vide da je česta pojava da ne bude da sam usamljen slučaj. 

EDIT: Uspeo sam da obavi kupovinu i sa Ebay.com uz malo žongliranja. Na ebay.com sam izabrao predmet i išao do plaćanja koje nije prošlo iz već poznatih razloga. zatim sam se odjavio sa ebay.com i ulogovao na ebay.ie kada se ulogujete kliknete na my eBay pa pod Purchases imate awaiting payment sa desne strane predmeta za koji se čeka uplata ima dugme pay now klikne se na njega i odradi procedura kao i na ebay.com samo što ovde plaćanje prolazi bez ikakvih problema. oo))

Pozdrav!
(pijemo)
Antiprotivna teoraija letenja: "Postoje neke preporuke i pravila o tome kako leteti; 1-Kako treba leteti i 2-Kako ne treba leteti znači, ako letim po pravilu 2, i to odlično, znači "letim antiprotivno" ili ti protivprotivnog, zapravo "kontra odnaopačke"."

chupko

Znaci stvarno udarila svetska kriza kad su nama dozvolili da kupujemo preko Paja.Udri narode sad da ih izvadimo iz blata heheheheh.

IVAN3D

Radi tako kako kazete....

hvala  (res) ()-()

JLZ

Quote from: pnedic on April 11, 2013, 09:23:45 AM
I jos jedno pitanje: koja bi bila prednost placanja konkretno na HobbyKing putem PayPal-a u odnosu na dosadasnji nacin ? Ili da pitam HK ?

Pored Nedbojsinog odgovora, jos jedan navod:
- Jeftinije je ~2.93% (pored opcije placanjem karticama stoji +2.93%)

nedbojsa

^^Nema na čemu, bitno je da radi. Uskoro bi trebalo da počne da radi i bez žongliranja.

Evo odgovora sa eBay-a vezano za problem sa plaćanjem:
QuoteNebojsa, please understand that we are currently receiving similar reports about this issue and our Technical Team is arerady on the process of looking into this.

vladasimon

Quote from: nedbojsa on April 11, 2013, 01:10:54 PM
... Uspeo sam da obavi kupovinu i sa Ebay.com uz malo žongliranja. Na ebay.com sam izabrao predmet i išao do plaćanja koje nije prošlo iz već poznatih razloga. zatim sam se odjavio sa ebay.com i ulogovao na ebay.ie kada se ulogujete kliknete na my eBay pa pod Purchases imate awaiting payment sa desne strane predmeta za koji se čeka uplata ima dugme pay now klikne se na njega i odradi procedura kao i na ebay.com samo što ovde plaćanje prolazi bez ikakvih problema.

Meni ni ovo ne prolazi :(

nedbojsa

Ima problema sada i tamo. Ali trenutno radi bez problema na ebay.de .

vladasimon

Hvala ti, prosle preko .de  ()-()

mad_mangod

Ja nisam nasao gde da pazarim. na .de  mmmm
Biti ili (ne)biti,
pitanje je koga.

Goran
YU1SIS
Niš

nedbojsa

Nakon što se uloguješ ideš Mein eBAy pa Zusammenfassung i tu ćeš naći proizvode koje si izlicitirao, kupio i odatle idi na plaćanje!

p.s. Fizički ti je sve isto pozicionirano kao i na eBay.com samo je tekst na jeziku na koji je sajt lokalizovan, a i google translate završava posao!