Main Menu

čuvajte se

Started by Sava, October 26, 2010, 10:24:03 PM

Previous topic - Next topic

Sava

ex pseudonijum: licider

magic

Napokon konkurencija za HK!

poz
Veljko

ak

Nemaju jos broj artikala kao HobbyKing i opisi artikala su ocajni ali napreduju ...

Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo Da Vinci
RCModelScout - RC Search Engine

Schwab

Porucivao sam par puta neke baterije, brza isporuka 9-11 dana ....
For the first time I was flying by Jet propulsion!No engine vibrations.No torque and no lashing sound of the engine propeller.Accompanied by a whistling sound, my jet shot through the air. Later when asked what it felt like, I said, "It was as though angels were pushing". 'Adolf Galland-ME262 ace'

Gatti.Gatozza

Odakle šalju? Kakvi su troškovi?

Sava

Kao prvo nemaju ažuran magacin i meni se desilo da tek kada sam prebacio pare oni skontaju da nemaju traženi artikal i neznaju šta će sa parama. Drugo i još gore, hteo ja sina da obradujem i napravim narudžbu na njegovu adresu, a ja izvršim  uplatu preko pay pala sa mog računa i druge adrese. Do sada smo razmenili ni sam neznam koliko mejlova i dopisa jer oni misle da mene taj moj sin potkrada tj. neovlašteno koristi moju karticu.Džaba pisanija traže sada fotegrafije kojekakvih dokumenata, fotografiju obe strane kartice sa sve brojevima i paswordima.Iznervirali su me i rekao sam im da se počaste mojim parama da me ta pošiljka više ne interesuje. Da se razumemo kod hobby kinga imam do sada oko 30 narudžbina bez ikakvih problema. Zato sam napisao "čuvajte se " jer sumnjam da bilo ko od nas želi ove peripetije.Ukoliko ovo izlazi iz koncepcije našeg foruma, zamolio bih da bude izbrisano.

GILE

Hvala Savo za informaciju koja nas moze spasiti slicnih glavobolja  (res) za upozorenje.
Covek prolazi kroz tri stadijuma znanja u svom zivotu:
1- Misli da sve zna
2- Zna koliko zna
3- Zna koliko nezna (tu sam sad)

Schwab

Quote from: Sava on October 27, 2010, 10:10:08 AM
Kao prvo nemaju ažuran magacin i meni se desilo da tek kada sam prebacio pare oni skontaju da nemaju traženi artikal i neznaju šta će sa parama. Drugo i još gore, hteo ja sina da obradujem i napravim narudžbu na njegovu adresu, a ja izvršim  uplatu preko pay pala sa mog računa i druge adrese. Do sada smo razmenili ni sam neznam koliko mejlova i dopisa jer oni misle da mene taj moj sin potkrada tj. neovlašteno koristi moju karticu.Džaba pisanija traže sada fotegrafije kojekakvih dokumenata, fotografiju obe strane kartice sa sve brojevima i paswordima.Iznervirali su me i rekao sam im da se počaste mojim parama da me ta pošiljka više ne interesuje. Da se razumemo kod hobby kinga imam do sada oko 30 narudžbina bez ikakvih problema. Zato sam napisao "čuvajte se " jer sumnjam da bilo ko od nas želi ove peripetije.Ukoliko ovo izlazi iz koncepcije našeg foruma, zamolio bih da bude izbrisano.

Hvala  :sljus :sljus
For the first time I was flying by Jet propulsion!No engine vibrations.No torque and no lashing sound of the engine propeller.Accompanied by a whistling sound, my jet shot through the air. Later when asked what it felt like, I said, "It was as though angels were pushing". 'Adolf Galland-ME262 ace'

gizmo

Narucivao sam par puta od njih i sasvim sam zadovoljan. Brza isporuka nego sa HK.

@Sava - to je recimo normalna procedura ako saljes na adresu koja nije tvoja "default" Paypal adresa.
Ja sam nedavno sa nekog sajta ortaku narucio simulator i morao sam isto da saljem kopiju pasosa. Jeste smaranje, ali bolje tako nego da ih uopste ne zanima gde ide roba koja se porucuje nasim parama ;)

Sava

:sljus Konačno nakon peripetija i nekoliko poruka poso,kuća,,poso paketić, tačnije žuta koverta je stigla, elisa koju nisu imali pa napisali da imaju nije se pojavila, a bogami ni kusur. Nije neka para, ali šta da je bila veća svota.               Prema tome  " nikad više u bircuz kod Gliše "  :pop:

misha

hvala za informaciju. krivo mi je sto su tebe presli, ali bar nece nikoga drugog.