Main Menu

Nekultura nekih clanova foruma

Started by scirocco, November 05, 2010, 05:53:26 PM

Previous topic - Next topic

markoni

Quote from: misha on November 05, 2010, 09:43:10 PM
svakom od nas je model koji imamo i nov i najbolji i najlepsi, ali cim nije u radnji on nije nov. i nema garancije, reklamacije i slicnih stvari.

:)aplauz

scirocco

Mislim da ovde neki drugari nisu razumeli sustinu svega,na primer ti si meni Ivane prodao cesnu i kulturno smo se dogovorili oko cene.Ti si cenio model ja sam znao koliko sam mogao trenutno da izdvojim novca, dao sam svoju ponudu bez ikakvog SARKAZMA i skrivenog znacenja.Ti si kulturno rekao da ces razmisliti i napravili smo dogovor.Slicnu stvar smo komentarisali oko komercijalnih oglasa koju si ti potegao evo na sta mislim,Postoje ljudi koji su nakupci i i koji su preprodavci oni teze da nesto zarade na ovaj ili onaj nacin, drze kruto svoju cenu i to je to.Zasto neko nije pokusao da se cenka sa gospodinom ENESOM pa ce da vidi kako ce da prodje.Druga grupa ljudi sa mog gledista su VLASNICI necega i oni koji bi to hteli da budu,pa ne mozemo mi sebe porediti sa gospodinom ZALJKOM koji na neki nacin zaradjuje ili ENESOM ili nekim drugim oni su prodavci.Evo primer ja kao vlasnik modela koji sam ponudio sam stavio cena po DOGOVORU,niko od nije blesav da ne zna da je takav model ( gola ptica ) 60-70e sto znaci da sam spreman napraviti dogovor u okviru te cene.Kako bi bilo da sam ja Ivanu ponudio 30e za CESNU koja je realno vredela 60e,ja sam na kulturan nacin ponudio 50e jer sam tad toliko imao da izdvojim za taj model ni u jednom trenutku nisam bio sarkastican pun sebe,pravio se mangup izigravao opasnog trgovca i slicno samo da vidim koliko mogu nekoga da ucenim da budem veliki ( SPUSTIO SAM MU CENU U POLA ) Pa svako od nas dodje u trenutak da mu zafali novca za zivotne potrebe.Ako stavis nisku cenu i napises nov medel pa svako ce da pomisli  MORA DA MU NESTO FALI. Ako stavis cenu kao u prodavnici vecina ce reci ovaj je lud nece nikad dobiti te pare. Cim je izasao iz prodavnice bez obzira sto je u kutiji nije nov. E sad recite vi meni gde naci balans izmedju svega toga ako ti treba novac i moras da prodas neke modele ..............

misha

kao sto si i sam rekao. prodavac je imao pocetnu cenu.
stavis cenu 60 a ako ti neko ponudi 50 ti razmislis i dogovorite se.

ako ti naprotiv ponudi 20 ti ga oteras u pm (personal message (fiu))

scirocco

Miso potpuno si u pravu oterati takve u pm ( personal mesage ) (:sok:)