Ova je muka mucila i mene i mislim da sam probao sve i svasta sa HK. Od MKS sam imao 2 ova jos davno
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/%5F%5F8510%5F%5FMKS%5FDS470%5FDigital%5FServo%5F2%5F37kg%5F089sec%5F10%5F9g.htmluh kako su lepo izgoreli
A uzeo sam ih eto zbog toga sto sam na mnogim mestima naisao na reci hvale. Moguce da su meni zapali neki losi, nije iskljuceno.
Po mom misljenju, mali a dugotrajan servo za 3d ne postoji. I stojim iza toga
Moze da kosta i citavo bogatstvo, jednostavno su komponente od kojih su odradjeni sitne za opterecenja kojima su izlozeni u toku leta. I nema da ne crkne. Meni su se najbolje pokazali Blue bird, citaj najduze trajali.Iako sam spalio i njih 2-3 komada, sa njima sam najzadovoljniji. Kao sto sam pre neko vreme i pisao nisam probao HS82mg. 65-ice sam spalio za nekih mesec dana.Najzalije bacenih 100e
A vidim da ljudi lete sa njima, i to HB, veoma uspesno, Kako? Ne znam.
Ono sto sam isto napominjao je vreme modela u vazduhu, tacnije ukupno vreme naleta. Nije isto kada model leti jednom ili ni jednom nedeljno i kada je u vazduhu gotovo svakog dana najmanje sat vremena. Da bi se nesto uvezbalo treba sati i sati naleta, ne pomaze simulator
Ovi mali modeli i postoje da bi se sa njima vezbalo. I oni su i najprodavaniji. Zasto nema nekog pouzdanog resenja sto se tice servoa... ocigledno da to nekom tako odgovara.
Mozda treba napraviti kompromis i sklepati neki hibrid. Od svakog uzeti ono sto je ostalo citavo posle crkavanja i sastaviti u neki novi DELUX servo
Salu na stranu, na svakom crkavaju razlicite stvari i svi imaju neke mane. Hi tec su mi samo stali i ni makac. Blue bird su kao tenk. Skoro godinu dana rada sa ko zna koliko sati u vazduhu, i dok rade rade. Kad crknu, onda crknu muski, izgore
Imaju jos jednu manu, nemaju lezaj kod glavnog zupcanika, bar oni koje sam ja koristio. Ino lab, za mene i spor. Imao sam one 260mg koliko se secam. Puko! Meni su sada ovi zapali za oko. Pre konacnog suda probao bih jos i njih
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/%5F%5F16251%5F%5FBMS%5F396DMH%5FHigh%5FPerformance%5FMG%5FDigital%5FMini%5FServo%5F22%5F5g%5F0%5F06%5Fsec%5F2%5F5%5Fkgs%5F.htmlcoreless motor, aluminijumsko kuciste-sto je jako vazno jer mi je i par kucista puklo, lezaj na glavnom zupcaniku koji izgleda robusno, sad kakva je elektronika pitanje je. Ima isti ovakakav od 5.4kg za iste pare sto mislim da je prebudzeno. Pre sam za ove slabije. Trebalo bi da su dugotrajniji. Ako i ovi zakazu, onda ostaje da se eksperimentom i nikako drugacije ispita koliki je vek trajanja pojedinih i menjati kad isteknu resursi. Nesto kao redovan servis
Pozdrav