Main Menu

Potrebna pomoc pri kupovini iz HK

Started by scirocco, January 19, 2011, 06:48:34 PM

Previous topic - Next topic

scirocco

Drugari da li mi neko moze pomoci kako da porucim po prvi put iz HK,malo sam citao ove topike na forumu ali nisam se bas naj bolje snasao.
Bio bih zahvalan da mi to neko pojasni ono po Srpski prosto,kada porucim na sajtu kako dalje sa placanjem itd....

gizmo

Paypal ili neka kartica (Visa, Maste card).

scirocco

Znaci porucim na sajtu,dobijem potvrdu o porudzbini i broj racuna na koji da im uplatim preko neke od kartica.To je znaci sva filozofija,posiljka dodje na adresu koju sam ostavio pri registraciji na njihov sajt.

gizmo

Ne dobijes nista od njih, vec im direktno na sajtu placas ili preko Paypal-a ili nekom karticom tako sto upises podatke sa kartice (ime, broj itd.).
Posiljka stize na adresu koju si upisao pri registraciji.

scirocco

Zahvaljujem na informacijama sve svaceno i primljeno k znanju.

Gatti.Gatozza

Da ne otvaram novu,
da li je neko danas i juce imao problema sa porucivanjem sa HK-a? Konkretno, kada se sve izabere, upise adresa, pojavi se onaj spisak, sa konacnom cifrom gde pise sta koliko kosta, koliko je tesko, kolika je postarina, i u tom trenutku stranica se refreshuje i pojavi se sledeca poruka The page isn't redirecting properly

Isto se desava i sa FF-om i sa Operom.

todor

Quote from: Gatti.Gatozza on February 26, 2011, 03:47:24 PM
Da ne otvaram novu,
da li je neko danas i juce imao problema sa porucivanjem sa HK-a? Konkretno, kada se sve izabere, upise adresa, pojavi se onaj spisak, sa konacnom cifrom gde pise sta koliko kosta, koliko je tesko, kolika je postarina, i u tom trenutku stranica se refreshuje i pojavi se sledeca poruka The page isn't redirecting properly

I meni se juce isto desilo, probacu ponovo danac.
poz.

magic

Izgleda je sajt HK napadnut od strane "hackera" (cudno pise konkurencija) i imaju ofredjenih problema jer im je server 100% opterecen svo vreme!

poz
Veljko

ak

Sajt im je nazalost tesko sra*. Sta drugo ocekivati od asp-a. Redovno se desava da radi suvise sporo ili da neke stranice jednostavno ne otvara.
Koji je razlog ovog zadnjeg sto ste naveli, ko zna ...
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo Da Vinci
RCModelScout - RC Search Engine

miša2002

#FFCC00

Sava

Pošiljka od 14 februara koja je napustila UH, još nije krenula iz pošte Hong Kong. I njima je krenulo. :)aplauz  (yay)
ex pseudonijum: licider

todor

Quote from: Gatti.Gatozza on February 26, 2011, 03:47:24 PM
Da ne otvaram novu,

Radi, prosla narucbina.
Poz.

sloba_b

biram neke delove ali posto porucujem prvi put ne znam sledece... gledam da mi pakten ne predje 1,5kg pa me interesuje kada ga oni formiraju da li sabiraju masu samog proizvoda ili sa sve ambalazama (vise komada) posto se te dve tezine razlikuju?
Da li mogu da im kazem da 'strpaju' sve u jednu kutiju pa da paket bude laksi?

miša2002

Ne, kad dodaš u korpu, dodaješ "upakovanu" težinu !
To im je "extra" fora !
#FFCC00

Yu-men

;namig

Oni pakuju kako je njima volja.  lol

Zadnja porudzbina koju sam dobio bila je u duplo vecoj kutiji od prosle, a sve je moglo da stane i u manju.

Mora da im je nestalo malih paketa pa salju u cime stignu, neznam vise sta da radim sa onim naduvanim kesicama (vise od pola kutije).  :hehe

Jedino sto me stvarno cudi jeste, da je bas taj veci paket prosao bez carine a na predhodni manji naplaceno 1500din.

poz
Evo mene opet .....

\\\--///
               ( @ @ )
  ----o00o----(_)----o00o---
                Yu-men    
   ------------------0ooo---------
               ooo0     (   )
               (    )      )  /
                \  (      (_/
                 \_)