Main Menu

najave i novine na hk- "UNITED"

Started by Dejan Dobricki, February 04, 2011, 09:17:26 PM

Previous topic - Next topic

Dejan Dobricki

Zelja mi je da u ovom postu komentarisemo proizvode koji su vec i koji ce se tek pojaviti na Hk, komentari pojedinaca i naravno misljenja tipa dobro ,lose itd , cene istih proizvoda da se ne komentarisu u dubiozu jer predpostavljam dokle bi to moglo da ode do toga da se samo o tome i komentarise

ps : naravno saburo ako se slazete sa time da sad ja ne postavljam ovde neka pravila mimo vas

Dejan Dobricki

neki dan mi nemke rece da bi trebalo da se pojave kit modeli od 50 -200 ccm u leto ,sto se i da zakljuciti jer pogonsku grupu imaju , servoe takodje samo im jos modeli trebaju pa da zatvore krug a kako poslati velike modele sirom sveta najjeftinije? u kitu .eto daj boze da se to i ostvari mada kada se god nesto suskalo pojavice se to i to , obicno je to i bila istina  (pijemo)

IVAN3D

Šuškalo se svojevremeno da ce izbaciti i helikopter klase .90 odnosno HK700 cak su i radne slike sa kompjutera pokazivali ali jos uvek ništa...
Mada kako su do sada iskopirali kompletnu ALIGN gamu i samo im ta klasa fali verujem da će ispuniti obećanje....

Pozz
Ivan
\\\" Sve što leti ima nezgodnu osobinu da pada \\\"

ex pseudonijum: GLIDER

SABURO

Slazem se u potpunosti, pouceni ranijim iskustvima, tj. prethodnom temom prethodne teme..al sam srocio, svaka mi je ko u Njegosa..  (fiu)

(pijemo)
Nikola | rcfly.in.rs

SABURO

Nesto novo se ocekuje, a najvise ce se obradovati Quadcopter-asi...
Nikola | rcfly.in.rs

n3mke

flugzeug

Da da, i već je na BackOrder  mmmm
Jeli iko možda naručio jedan?
S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila!

Gatti.Gatozza

flugzeug, predloži setup za ovo!! :)
sam ram je stvarno povoljan, a i težina za slanje je mala   :)))

ak

Al' su ga zakomplikovali bespotrebno.
Ovo kad padne ne okrpi ga ni Mirce (makar ne tako lako) :)
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo Da Vinci
RCModelScout - RC Search Engine

flugzeug

Ni meni se licno ne sviđa...bezpotrebno iskomplikovano, mada za konačni sud bi morao da vidim u živo...
Načuo sm da im je u pripremi i kontroler za quadcoptere, ali za sada ništa konkretno...

flugzeug

Čisto informativno.:

HongKong pošta ne prima više nikako pošiljke koje sadrže LiPo baterije, sve pošiljke sa Lipo baterijama moraju da idu preko Swiss post :(

ak

Quote from: flugzeug on February 16, 2011, 10:02:05 AM
Čisto informativno.:

HongKong pošta ne prima više nikako pošiljke koje sadrže LiPo baterije, sve pošiljke sa Lipo baterijama moraju da idu preko Swiss post :(
Koja je razlika za nas kupce? Verovatno razlika u ceni?

flugzeug

ne, cijena je u suštini ista samo se čeka mnogo mnogo duže  :'(

ak

(___)
Dobro, ne kupuju se baterije bas svaki dan :)

todor

Quote from: flugzeug on February 16, 2011, 10:02:05 AM
Čisto informativno.:

U pravu si, ja narucio LiPo bateriju i vidim da ide preko Swiss post   (:sok:)