Hvala Schwab. U početku nije toliko zanimljiv, ali kako dobija na izgledu sve je interesantnije.
Evo, zalepljene kabine i prednjeg dela. SAda već stvarno liči na nešto.
Pre ove faze ostao sam bez moment wood super 3 lepka a bio sam tanak i sa UHU Porom. Te sam koristio i moment wood express. Inače opet je problem sa UHU por lepkom u Srbiji. Firma koja ga je uvozila i koja ga je isporučivala TC Cort (sada DIS) to više ne radi. Imaju ga na stanju ali ga ne distribuiraju jer je potražnja slaba. Jednio se može kupiti ako nađem neku farbaru ili slično, pa da to ide preko njih, naravno preko računa. Mnogo komplikavno.
Inače na ovim fotografijama možete videti i da sam na diskove oko kojih se okreću krila stavio još jedno parče balze od 1mm (tako da je sada 2mm balze na diskovima).
Imao bih jedan komentar na planove za ovakve modele. Naime neki delovi modela se sastoje iz tri posebno isečena dela pa se spajaju lepkom. Tako je napočetku sa trupom, ova a kabina se sastoji iz dva dela. Krila su mogla da se iseku iz jednog dela, i samo da se ubaci jedna letvica, na kant u njih. Zato je bolje prvo prostudirati delove i sve što se može iseći iz jednog komada to treba i uraditi.