Pošto je bilo zainteresovanih kolega na forumu, evo i skenova šablona po kojima sam sekao stirodur:
Kvadratići u pozadini su tačno 5x5mm. Napominjem da su šabloni onoliko scale koliko i crteži koje sam uspeo sa neta da prikupim.
Naknadno ću napraviti i jedan sken profila trupa sa ucrtanim pozicijama gornjih šablona.
ovo je pomoćni šablon... Napravljen je prema dimenzijama drvene konstrukcije koja nosi prednju polovinu trupa.
Nakon isecanja segmenata trupa, istom metodom sa dvostrano lepljivim selotejpom, prilepio sam ovakve pomoćne šablone i usekao mesto za kostur.
Dimenzije otvora na pomoćnim šablonima su 45x32mm (gabariti kostura su 45x64mm).
šabloni krila, washout uračunat. Dužina jednog krila - tačnije stirodur bloka iz kojeg su krila isečena beše 510mm.
Kada je trup bio kompletiran, trebalo je useći sedlo za krilo. Za tu svrhu napravio sam par identičnih šablona
koje sam povezao širokim U-profilom, širokim koliko i trup na mestu ukrštanja sa krilom. Tekst na šablonima zanemarite. Negde sam našao podatak da je ugao krila 1.67° u odnosu na osu trupa. Rep je 0°.