Zadnja polovina trupa nema drvenu konstrukciju, vec se sastoji iz leve i desne polovine formirane na 3mm izoflor plocama isecenim na osnovu bocne projekcije
Sam rep ipak ima konstrukciju od balze, koja sluzi kao oslonac horizontalcu, vertikalcu i repnom tocku.
Sklapanje trupa poceo sam od nosaca motora ka repu, sklapajuci jednu po jednu sekciju od leve i desne polovine. Ovde sam koristio PU lepak.
Poceo sam sa Beli-Zell 20min (crvena tubica). Lepak je odlican, tubica ima extra precizan aplikator... doduse malo je zamorno istisnuti potrebnu kolicinu lepka kroz isti.
Nastavio sam sa lepkom koji sam slucajno pronasao u gvozdjari(?!) - KLEBERIT PUR Leim 501. Vrlo slicno se ponasa, uz napomenu da kartusha od 500 gr kosta isto koliko i 14gr Beli-Zella. Ovim otkricem sam veoma zadovoljan.
PU lepak malo expanduje tokom sushenja, sto nije strasno jer se lako smirgla. Ipak sam radije koristio stretch foliju kojom omotam sveze slepljen segment trupa, tako da mi smirgla nije bila (u tu svrhu) potrebna. Ovde vidite kako spoj izgleda nakon skidanja folije
a ovde kako izgleda kad lepak malo "iskipi"