Main Menu

HobbyKing novosti

Started by flugzeug, June 01, 2011, 01:10:11 PM

Previous topic - Next topic

ak

Jos jedan novi frame, kopija DJI f450

i jos bolje, novi kontroler sa akcelerometrima.

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=24723

:)
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo Da Vinci
RCModelScout - RC Search Engine

todor

nedbojsa

Samo što nije stiglo!

Reduciri na XT60
Antiprotivna teoraija letenja: "Postoje neke preporuke i pravila o tome kako leteti; 1-Kako treba leteti i 2-Kako ne treba leteti znači, ako letim po pravilu 2, i to odlično, znači "letim antiprotivno" ili ti protivprotivnog, zapravo "kontra odnaopačke"."

dzoni

Ovaj shop u Becu i nije nesto potrajao...

HobbyKing Forums - Hobbyking Vienna store closed it's doors - http://www.hobbyking.com/hobbyking/forum/forum_posts.asp?TID=31716

Steta obzirom da treba uskoro da putujem tamo...

ak

Quote from: dzoni on February 05, 2013, 02:51:09 AM
Ovaj shop u Becu i nije nesto potrajao...

HobbyKing Forums - Hobbyking Vienna store closed it's doors - http://www.hobbyking.com/hobbyking/forum/forum_posts.asp?TID=31716

Steta obzirom da treba uskoro da putujem tamo...
Zadnji put kad sam bio tamo nisu imali nista pametno.
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo Da Vinci
RCModelScout - RC Search Engine

sloba_b

Jel HK ugasio sva skladista osim "global"-a? nikako na sajtu ne mogu da nadjem ni EU a ni jedno drugo...

alzo

Moraš da odabereš državu iz koje si, Adam je savetovao da odabereš neku državu iz okruženja, sad sam probao, prijavio sam se iz Hrvarske i radi EU skladište....ne znam kako je kad se prijaviš iz Srbije, nisam probao...koja im je to fora nemam pojma

p.s probao sam i EU skladište se ne vidi, samo global >:(

adam

odaberite  neku zemlju koja je clanica evropske unije i odma ce se pojaviti eu skladiste poz ()-()

sloba_b

Hvala , a bas sam se bio prepao :jaki:

pnedic

Malopre sam probe radi dodao Taranis X9d radio komande u svoju shopping kartu, iz EU skladista (tacnije nije mi ponudio opciju international skladista). Kada sam krenuo na check out dobio sam poruku da nije moguce poslati te komande iz EU skladista u Srbiju. Tacnije da citiram "There aren't any shipping options available at your location from this warehouse. Try providing additional address information or changing the warehouse."

Nisam dugo bio na HK site-u ali ovo mi nije jasno zasto sad odjednom to. Ima li neko ideju sta je u pitanju ?

marko.jovanovic

U pitanju je banana država u kojoj živiš, kgb, udba, bia, vba i slični drugari...
The ground is the limit (or a water)

trivajuve

Quote from: marko.jovanovic on August 14, 2017, 02:17:47 PM
U pitanju je banana država u kojoj živiš, kgb, udba, bia, vba i slični drugari...
:_D :_D :_D

pnedic

Quote from: marko.jovanovic on August 14, 2017, 02:17:47 PM

Svi mi to znamo. Imas li ti neko objasnjenje/predlog umesto sto pricas stvari koje su van teme foruma ?