pozdrav, ja sam Dragan, zivim u NS, a ovo su moji modeli:
Duratrax Evader EXT:
standard, brushed, RWD, 1/10. Polomio jednu felnu (udaren tocak bocno, napuklo srce), slamku antene (klinac iz komsiluka pao celom tezinom na model), promenio plasticnu zastitu glavnog prenosnika i kvacila, potrosio set guma i to je to. Sljaka, radi, pici.
pored njega je mini elektro X Mods Impreza, uz koju sam imao jos jednu sasiju i 3 karoserije. Sa svim hop up-ovima tipa stage 2 motori, felne, gume razlicite namene:
Prodao za sicu, nisam imao gde da vozim. Imam jos jedan set sa kojim ne znam sta cu.
zatim, HPI BMW 2002
turbo Cup Racer (4WD, 1/10 elektro, std):
za sad samo u ovoj fazi izrade, nisam jos stigao da mu nabacim hrom set (retrovizori, brisaci, auspusi...) i svetla. Tu su i 4 full seta tockova sa razlicitim offset-om felni i razlicitom smesom guma. Tvrde drift su mi definitivno omiljene
uz tu Cup Racer sasiju, imam i Lancia Stratos karoseriju:
BMW i Lancia imaju razlicito medjuosovinsko rastojanje, ali se zadnji most (komplet zadnje vesanje) okrene za 180 stepeni, i tako se promeni razmak osovina. 5 minuta zezanja srafcigerom totalno promeni lezanje i ponasanje auta.
dva jeftinija glisercica:
za svoju velicinu prilicno brzi, jedino sto nemam bas gde da ih teram. Voda u dunavskom parku je puna lisca i trave, da ne pominjem da kornjace kidisu na modelcic, grickaju ga i hoce da ga siluju. Beli je vozen 2 puta, crveni nikad nije zaplivao
mali jeftini indoor heli:
dok ga nisam probao, bio sam totalno nezainteresovan prema RC modelima koji lete. A sad...
HSP 1/10 Brushless Buggy:
Prilicno brz, ali sa dosta mana. Nema nikakvo kvacilo, nema nikakvu zastitu glavnog para zupcanika (voda, prasina, pesak, kamencici - sve pada po zupcanicima), sasija iako dobro izbalansirana po pitanju lezanja i rasporeda mase - nema dovoljno mogucnosti za raspored ESC-a i servo motora, ima rupe na mestima u koja se cesto zavuku kamencici pa zablokiraju akermanov mehanizam, reciever je nezasticen od vode, prilicno otvoren... i tako. Kinezi napravili brzu, ali ne preterano osmisljenu spravu i prodaju je relativno jeftino. U stanju kakav je stock, nije za sljunak i kisu.
Ali brzina je
+ je dostupnost delova ODLICNA (u Engleskoj
)
Eto, toliko
P.S. Ako se iko igde okuplja u NS - zovite!