Martin se vratio sa godišnjeg, a u medjuvremenu smo u Kombinatu razrešili neke nedoumice i probleme koji su se javljali oko konstrukcije krila za G-2.
Kao što sam pisao, profil, na mestu gde treba da dodje točak, bio je taman koliki je sklop stajnog trapa sa točkom.
Kad sam birao profil za model, nisam hteo da eksperimentišem, pa sam skenirao i precrtao profil i uglove od Panthera.
Pošto, kako sam rekao, trap i točak ne mogu da stanu u visinu krila na tom mestu, preračunali smo debljinu profila, pa smo ustanovili da mu je visina 12%.
Povećanje profila na 15% razrešilo bi sve "muke" oko stajnog trapa i tako je i odradjeno.
Tada mi je Martin rekao da ima program sa profilima u kojem može da ih uporedjuje.
Pošto je ovaj "naš" profil, em precrtavan sa skena, em je doživljavao izmene "u hodu", rekosmo ajde da vidimo koji bi bio neki sličan "originalan" profil.
Kad smo ubacili "naš" profil u program, ispostavilo se da je to NACA 2415. Razlike su bile minimalne...
Ko ne zna, NACA 2415 nalazi se na CMP modelima, i recimo Zero sa tim profilom leti savršeno...
Sledeći korak je bilo vitoperenje krila.
Opet se vraćam na Panthera, gde su krila vitoperena i pokazalo se da model leti veoma stabilno i na minimalnim brzinama kod sletanja (ne pitajte me kako sam to otkrio, he, he...)...
Skoro svaki Zirolijev model ima vitoperena krila, a i u razgovorima sa čika Duletom, preporučio mi je da krila obavezno vitoperim, ako imam mogućnost da to uradim.
Naravno da mogućnost postoji, a 3D crtež je pokazao koliko treba da se podigne izlazna ivica na kraju krila, za odredjeni ugao vitoperenja.
Martin je i to dodao na crtež krila...
Razrešene su i donje ramenjače u sredini krila, koja treba da budu iz jednog dela, ali da imaju ugao na sredini.
Ko je zaboravio, Galeb ima od gore ravno krila, a V je ustvari samo toliki koliko se smanjuje visina profila sa donje strane.
Pošto se rebra smanjuju od sredine prema krajevima, na donjim ramenjačama se javlja odredjeni ugao.
3D crtež će nam pomoći da napravimo alat i da u njemu pravimo donje ramenjače. Ramenjače će biti laminirane od više slojeva tankih čamovih letvica, sa mogućnošću da se izmedju njih dodaje i carbonski roving, čime bi se drastično povećala čvrstoća krila.
Kad se ramenjača izvadi iz alata, ostaje u zadatom obliku i lako se montira na konstrukciju.
Ovo se sve radi da bi se izbegli bajoneti koji bi morali biti veoma jaki, a samim tim i teški...
Galeb ima točkove koji su smešteni poprilično daleko od trupa. Prednost takvog stajnog trapa je veliki razmak, pa samim tim i stabilnost pri rulanju, ali mana je što krilo mora biti veoma čvrsto da bi izdržalo gruba sletanja...
Nadam se da ću ovih dana imati crteže krila, pa će sve ovo o čemu pišem biti jasnije...
Važno je da se radi...
Pre neki dam sam dobio mail od jednog modelara iz USA, pita šta se dešava sa Galebom G-2 i kad će se pojaviti kit?
Ako je neko nestrpljiv, onda sam ja to sigurno...
Pozdrav
Mirče