Pošto sam morao da čekam na neke delove za Zero, imao sam par "slobodnih dana", pa da ne dangubim reših da malo modelarim na Lightningu.
Napravio sam flapsove na centroplanu i uškama...
Flapsovi na ovom avionu nalaze se sa donje strane krila. Na pravom avionu se povlače prema nazad i idu u donji položaj, čime se povećava i sama površina krila.
Neki modelari su pravili i takav sistem, ali je on malo komplikovaniji i pošto ima mnogo više delova, samim tim i podložniji kvarovima.
Ove godine sam imao prilike da lično pričam sa Nik Zirolijem, koji mi je rekao da on nikada nije pravio tu vrstu flapsova na svojim P 38. Radio ih je onako kako ih je nacrtao na planovima.
Rukovodeći se time ni ja nisam želeo da sebi "komplikujem život", nego sam se držao plana.
Još ranije, dok sam pravio centroplan i uške, ostavljen je prostor za flapsove. Ugradjeni su i delovi od špera za šarke, koje se nalaze sa spoljne strane i ofsetno pomeraju flapsove. Šarke su kupljene u Madjarskoj, a stigle su iz Lindingera.
Šarkice su prvo stegnute na stranu suprotnu od flapsova.
Pravljenje samih flapsova nije bila komplikovana operacija. Isekao sam sve plankove i postavio ih u otvor predvidjen za flaps, vodeći računa da lepo ulaze unutra.
Potom sam sa prednje strane zalepio 10 mm balzu i lepo je ošmiglao spram krila, čime sam dobio tačan ugao.
Posle toga su napravljena sva rebarca skinuta za 3 mm koliki je drugi plank flapsa. No, pre nego sam zalepio taj plank, ulepljeni su šperići za šrafiće od šarki.
Sledeće je bilo da se šarkice fiksiraju na stranu od flapsa. Za bolje pozicioniranje koristio sam tanak šper...
Za poluge za pomeranje flapsova mislio sam da koristim Dubro velike hornove, ali izgledaju mnogo "masivno" u odnosu na sam flaps.
Namerno sam polugice stavio sa spoljne strane flapsova, kako bih izbegao kasnije probleme sa zujanjem servoa. Te "škole" sa komandama koje idu kroz krila, sam već platio, i držim se nekih svojih principa.
Pošto su, kako rekoh, Dubro hornovi mnogo veliki, rešio sam da sam napravim svoje.
Nabavio sam par tabli vitroplasta i napravio sam šablon kako bi pločice trebale da izgledaju.
Onda sam napravio pločice i sa malo šmirglanja ih prilično jednostavno oblikovao da sve budu iste...
Otvori za šraf i lepak napravljeni su u sklopu...
Na kraju, posle 20-tak minuta rada, sve je izgledalo ovako...
Veličina polugice je ista kao Dubro, ali mnogo bolje izgleda.
Sa unutrašnje strane flapsa, prvo je sve ulepljeno Zap cijanom, a asnije je oko i u sredinu vitroplasta dodata balza i epoxy lepak (nažalost to nisam slikao).
Pošto Lightning ima 4 flapsa na kraju je sve izgledalo ovako.
Metalni lenjir je poslužio kao vodjica za fino šmirglanje izlazne ivice...
Potom su skinuti svi flapsovi i belim lepkom su zalepljeni unutrašnji plankovi.
Namerno sam ostavio "smaknuti" preklop kako bih dobio bolju izlaznu ivicu.
Obradjena je i napadna ivica flapsa...
Kad je sve vraćeno na svoje mesto izgledalo je ovako...
Pozdrav
Mirče