Mirče, tako sam i mislio. Napravim kao mali okvir, a poklopac napravim od špera, na šta ću zalepiti male blokove, u šta ću ušrafiti servo. Posle taj poklopac sa servom pomoću četri šrafa ću ušrafiti u taj okvir...
Za sad, zadovoljan sam. Tempo možda bi moglo da bude malo bolji, ali kako sam već napisao više puta, ne žuri mi se.
Juče, dok sam čekao odgovore, na male letvice što će da drže taj podupirač (nadam se da se tako zove
) horizontalca, nalepio sam tanak sloj od balze. Hoću da plankiram i donju površinu, a žljeb je bio malo dublji od letve
Dok se sušio lepak, vratio sam se do kutije motora... Ulepio sam letvice 6x6 mm uz spojeve, i hteo sam da odsečem desnu stranu, ali nisam smeo. Razlog je, da na planu piše da treba da se skrati za 3/32", znači za 2.38mm
Tu meru sam precrtao i na bočnu stranu kutije
Tu bih Vas, iskusnije opet pitao, iako ovako piše na planu, da to će biti dovoljno da prednja strana kutije, tj. motor ide malo u desnu stranu???
Na oba crteža (bočni pogled, pogled od gore) je baš ovako nacrtano, ali opet... ko pita, ne skita...