Juče sam ceo popodne gledao teme na RC Scale Bulider, našao sam ove slike što je i Mirče napisao link. Uveče sam hteo ostaviti temu sa strane, da mi malo u glavi iskristilazuju neke stvari...
I ja sam nabacio sebi opciju da krilo napravim iz jednog dela. Sa transportom neću imati problema, jer u toku je priča oko prikolice, ovih dana treba da idem da mi namontiraju kuku za vuču...
Dok sam radio na Extri, došao je Piću do mene, a ja nisam imao mira, pa smo ipak pregledali planove, i sastavili smo konstrukciju centroplana. Što je najvažnije, ugao rebra nisam zeznuo. Inače na planu su označeni rebra koje treba da se postave u uglovima. Ono što sam još video, da na drugom mestu nema šanse da se napravi sastav, možda jedino na mestu gde počinju eleroni, ali onda već sa tih 40cm nisam skoro ništa dobio. Danas ću nalepiti na zid i plan od celog trupa, da imam sve uvek ispred sebe. Za stajni trap neću da tvrdim ništa, dotle još nisam stigao... Mada sa slika se jasno vidi da može da se reši, bez problema. Uskoro se nastavljaju radovi...