Na avionima sam naucio koliku razliku moze da napravi servo. Ja u sali kazem da se servo pise F U T A B A sto za avione i jeste istina. Slazem se da se kod autica dosta izgubi na preciznosti zbog samog upravljackog mehanizma ali su brzina i snaga itekako vazni, rezolucija nije presudna. Upravo zbog toga sam se odlucio za Hitec 7955TG jer sa njim verujem da moze da se napravi neka razlika u kvalitetu upravljanja.
Sta znam da ti kazem, imam sensored Novaka na Ultimi RB5 i on definitivno radi mekse. Uzeo sam i sensored motor i ESC sa HK isto da probam za RB5 jer se kod 2WD definitivno vidi razlika ali na 4WD mislim da je to mnogo manje bitno, dobar odabir guma moze da napravi mnogo vecu razliku kao i tip ulja u diferencijalima.
Postalo je u zadnje vreme dosta tesko razabrati i sta je anti propaganda na forumima tako se ja svojevremeno nacitah da su Tekin motori odlicni a ESC se puno kvare, eto vidis ti nasao obrnuto
. Ovaj nisam jurio upravo zato sto je imao Tekina, po meni bacene pare, a mozda i gresim
http://www.ebay.de/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200675178373Ja na moj definitivno stavljam XK4074, a probacu sve kontrolere koje imam a imam ih 3 tipa, rado bi probao i tvoj koji je kopija Oriona. Btw, jesi li uzeo i karticu za programiranje? Ako jesi zanimaju me opcije programiranja.
Kao sto rekoh, svi smo mi uvrnuti na neku svoju stranu i imamo neko licno misljenje, no tako barem nije dosadno
. Neke stvari sam kupio u zivotu samo zato sto mi je bilo lepo da ih imam
a ne zato sto su mi stvarno i bile potrebne.
poz