Ja se vracam na
.... osisao glavnu RUNWAY, 2 pomocne RUNWAY'S... na keca
... izgleda ko bombonica i leteo ko bombonica !
Na keca doterao i teren za mali fudbal... za ovu nedelju gratis, mali futbal... pa kupanje.. pa pivo... za clanove AUTO kluba !! Sorry !
Da ne bude opet neke zabune... a bilo i pitanja... stelovanje i razrada autica.. na posebno obrijanoj stazi.. levo od bine.. na dole
NAJLEPSE MOLIM SVE VOZACE DA VISE NE STELUJU I NE RAZRADJUJU AUTICE NA AVIO PISTI ! jer cete u protivnom istu razje... posto su Vam vozila opaka... a verujem da ce dosta Vas automobilista uskoro i poleteti
Posto sam skapirao
da nemam adekvatno SOKOCALO za ovu stazu.. za voznju sa ovim mangupima... seo sam i
u petak FINAL ORDER (29.06.12) od LOSI i TLR... kako sledi... PA DA (15.jula.12 kad stigne) VIDIMO....
"CIJA MAJKA CRNU VUNU PREDE" POD BROJEM 1.Product Specifications Engine:Displacement: .21 cu in (3.5cc)
Bore: .6402 in (16.26mm)
Stroke: .6614 in (16.8mm)
Engine (Only) Weight: 13.5 oz (383 g)
RPM Range: 5,000–35,000
RE10 Exhaust System: .21,.28 POD BROJEM 2.1/8-SCALE 8IGHT-T 2.0 RTR NITRO TRUGGY Including DX3S Telemetry
POD BROJEM 3.1/10 SCALE TEN-T 4WD RTR NITRO TRUGGY Including DX3S Telemetry
A na Losi Speed-u, koji je luda zver za zezanje... sam namestio OFF-Road gume, skinuo zadnje ANTI-prevrtace tockice, stavio Li-Po batt
napred, da dobije na tezini.. dodacu jos malo olova za balans... da zamenim BRAKE disc, malo dostelujem motor.... pa u REVIJALNOM delu,
da zabavljam ove OPAKE TRKACE... (kao navijacice na tekmi) dok odmaraju prste !!
Losi XXX-SCB sam napokon vratio u normalu, namestio Li-PO MODE, i kao advanced RACE MODE
Dok mi MAgic ne proda ESC+MOTOR ....
A ako neko resi da pomogne... da se ofarba kabina i da se sklopi novi KYOSHO Electro BLIZZARD DF-350 (eno ga u hangaru u kutiji)
onda ja prihvatam (do 15.jula.12) da budem veciti R/C prevrtac iz stolice uz ladno pivo
PS.... ja bih izbegao glasanje... kako god glasao .. mi na..basmo !