Pa gde si, Sefe...!
pojedinci su kukali da je staza mnogo teska i da nema brzinu... mislim da si je sada jos vise zamotao!!!
Ja nemam prava da kukam jer nisam ni 3 kruga napravio, ali i meni deluje mnogo zakrivljena... nisam ni bitan jel se nisam upustio jos uvek u voznju... Kazu kolezi treba nam vise prevrtaca... nego vozaca...
Ajd sad salu na stranu..
dobro je da sada ima sta da se ispravlja... Mislim da bi bilo dosta lakse i brze kad bi mogao na ovom crtezu da obelezis krivine brojevima... ali da probam ovako
kad se gleda sa vozacke bine gore levo one 2-3 krivine, mislim... iako ja ne vozim ... pa ne bi trebalo da mislim
One su povrh svega i na kontra nagibu... tu kad bi nesto uprostio... bar malo
Onaj centralni deo, gde smo pravili one dve penjalice, mislim da je OK i ono sa duplim crevima... i to je sada tesko ispravljati, komplikovano, ali mislim da je OK...zabavno !
Trebalo bi da izmestimo, to ste vec pricali... kao sto si nacrtao ona 2 skoka, ali to nekoliko ljudi mislim da moze da odradi vrlo brzo..
U stvari probaj da nekako odradimo da se sa malim pomeranjima creva dobije drugacija voznja/staza
Da na primer skratimo stazu za 1/10 elektro... nekako pomeranjem creva, dugacko je za njih...
Kazu kolezi da nemaju mesto na stazi gde da obilaze, jedni druge... ali ti rece da je 4m sirine pravilo za stazu...
Prosle nedelje je bilo zabavno... brujalo je na sve strane