Zica za secenje stirodura?

Started by Nitronen, January 09, 2012, 03:17:51 PM

Previous topic - Next topic

Nitronen

Danas sam obisao sve lokalne radnje sa elektromaterijalom i slicnim stvarima i nisam uspeo da nadjem onu zicu sa velikim otporom.

Javljajte ako znate gde to moze da se zavrsi ;)

drjack

Vidi kod ljudi koji prave grejace za bojlere, oni toga imaju na kile samo da ih ubedis da ti prodaju koji metar.

Nitronen

vihor522

kolega izguglaj "srećko", skoro sigurno rešavaš stvar kod njega

sloba_b

hahaah i ja trazim vec neko vreme, a za divno cudo, dobio sam 'nogu' i kod servisera grejalica i bojilera  (:sok:)

Nitronen

:)

Kul, vidim da Srecko ima predstavnistvo i u Nisu, valjda ce da secnu metar dva ;)

SDmodelar

Svaka radnja elektro-instalacionog materijala prodaje grejače za kvarcne grejalice koje koštaju od 50 do 100 dinara zavisno od dužine i snage. U jednom grejaču imate dovoljno žice za bar dva-tri rezača stiropora. (work)

Pozdrav
Nikola
Uslužna izrada delova od plastike vakumiranjem
http://www.kupujemprodajem.com/31402-1-nikola-djordjevic-svi-oglasi.htm

mtesa

potpis za post SDmmodelara, ali iskustva koleg modelara kazu da se moze koristiti i tanka celicna zica.
Naravno, uvijek voditi racuna da je

Elektricna struja je jedno zensko koje kad je golo ne podnosi pipanje!
Striker, listen, and you listen close: flying a plane is no different than riding a bicycle, just a lot harder to put baseball cards in the spokes.

Nitronen

Ovo za kvarcne grejace mnogo pojednostavljuje pricu  ()-()

SDmodelar

Quote from: mtesa on January 09, 2012, 08:48:12 PM
Elektricna struja je jedno zensko koje kad je golo ne podnosi pipanje!

Ma ona lepo podnosi ali ne podnosi onaj koji pipa. :big smile
Uslužna izrada delova od plastike vakumiranjem
http://www.kupujemprodajem.com/31402-1-nikola-djordjevic-svi-oglasi.htm

Ikarus

Da resava stvar 100 %! Razvuces koliko ti treba, Posto je upredena i malo teze se ispravlja zbog veceg preseka okacis je negde i na nju okacis teg... Naravno ne za benc! lol Manji, pa dodas ako treba... Zatim na krajeve zakacis stipaljke, pustis struju i sacekas da gravitacija odradi svoje... Ispravi se skroz! Provereno! Radi... (pijemo)

Yu-men

;namig

Ja sam je kacio u garazi na plafon, na drugi kraj okacim cekic 200-300gr i polako grejem lampom na plin dok se ne ispravi.
Prvo parce i danas jos koristim, tako da sa jednim grejacem imate da secete do mile volje.

Vredi pogledati:

http://rcfly4um.org/index.php?topic=1733.0

pozdrav
Evo mene opet .....

\\\--///
               ( @ @ )
  ----o00o----(_)----o00o---
                Yu-men    
   ------------------0ooo---------
               ooo0     (   )
               (    )      )  /
                \  (      (_/
                 \_)

sloba_b

meni je hteo da prodam za mnogo vise para pa se nisam dao...pogledacum gde ima tih jeftinih grejaca....plata debelo  kasni :(

Sava

Žica od gitare " E ". Kineski fen za kosu, onaj najjeftiniji. Žica od kružnokomandovanih modela. A  najbolje rešenje je Kantal žica koja ne lepi na sebe, a neuništiva je.  :mhm
ex pseudonijum: licider

Nitronen

Dobro je kad ima puno rezervnih varijanti. Juce mi je jedan prodavac dao predlog da mogu da probam i sa bakarnom zicom i lemilicom. Da se od zice napravi profil, pa mozda to nekom bude zgodno za manje profile.