Gabore, bilo bi lepo da staviš poziv na Madjarski forum, ali sačekaj koji dan, da doteram još par detalja.
U imenu skupa lepo piše: "War bird day", tako da je, nadam se, svima jasno da nema: Alfi, trener modela, akro, F3A, 3D, shok fly-era...
Samo War bird avioni i to RC modeli koji su scale ili semi scale pravih aviona.
Kako rekoh vrsta pogona nije bitna: jet, benzin, glow, elektro, ali vrsta modela jeste - War bird - sve od Prvog Svetskog rata, pa do vojnih aviona današnjih dana...
Kao posetioci, da se družimo, pričamo, zezamo, mogu doći svi i svi su naravno dobro došli...
Za sada znam da će sigurno doći Golub sa Zero-ima (ima ih dva), Oko sa Corserom, Dule sa Zirolijevim Hellcat-om, Miša sa Zero-om, a verovatno će stići i "Miss Monica" (nije neka riba, da se ne nadate
), Aleksa sa Foke Wulfom, Gabor sa novim modelom, moja malenkost će doneti bar dva komada...
Nisam se još čuo sa svima, ali predpostavljan da će se pojaviti Kariklić (ima Tucano i B 25), a znam da war bird-e imaju i Čupko, Gile (velikog Corsera), Dule (Warhawk-a), Coka, Zlokas, Tasa, a ima po Srbiji još modela od Hangara 9...
Ovo je nabrzaka, što sam se setio...
Nadam se odzivu i modelara iz inostranstva: Slovenija, Hrvatska, Crna Gora, Makedonija, Madjarska, Grčka, Nemačka...
Još je jako rano da se priča o tome, videćemo kad se "zahukta" sezona...
Pozdrav
Mirče