Main Menu

Hobby King i dostava robe

Started by batans, January 26, 2012, 11:08:56 PM

Previous topic - Next topic

batans

Pre skoro dve nedelje (12-og jan.) je moja posiljka otisla iz Hong Konga i jos nije stigla u Novi Sad. Da li jos neko ima slicno iskustvo?

deki

tri nedelje cekao jednom prilikom.... :sljus

matovic

Ih pa ja sam cekao i po 35 dana :S

vidoja

bato kao sto ti rece i ja cekam dve jedna 12-og napustila a druga 14-og.treba sacekati jos malo,mislim da se oni vracaju na posao 30.01 tako da bi trebalo to stici naredne nedelje sigurno.

Sava

Neznam šta se dešava sa HK. Napravio sam porudžbinu ( 40-ta do sada) 23.jan. pare su sa banke skinute i prebačane na njuhov račun, a status moje porudžbine je još uvek " unpaid, unreserved ". Tražene artikle su imali na stanju, što ne znači da će tako biti dok ne rešim problem sa njima. Na dva meila ne odgovaraju, nego samo onaj automatski odgovor da je meil primljen i da će se neko javiti. Razumem da je bila NG, ali ne razumem da ništa ne odgovaraju. Ovo mi se prvi put dešava, ima li neko slična iskustva?  mmmm
ex pseudonijum: licider

Nitronen

Ja sam 31. jan. po prvi put kod njih narucio Accucell 6 koji je takodje bio na lageru. Prvog dana je pisalo unpaid. Uvece sam ih pitao preko live chata da li ima nekih problema i operator je kao pogledao i promenio status u "received" i zamolio me da uslikam karticu i prekrijem sve info sem zadnja cetiri broja i svoje ime. To sam im odmah poslao ali evo vec cetvrti dan nema promene statusa.

IvanGrozni

Quote from: Nitronen on February 04, 2012, 09:39:33 AM
Ja sam 31. jan. po prvi put kod njih narucio Accucell 6 koji je takodje bio na lageru. Prvog dana je pisalo unpaid. Uvece sam ih pitao preko live chata da li ima nekih problema i operator je kao pogledao i promenio status u "received" i zamolio me da uslikam karticu i prekrijem sve info sem zadnja cetiri broja i svoje ime. To sam im odmah poslao ali evo vec cetvrti dan nema promene statusa.

Imaju puno narudžbina.Valjda im je bio neki praznik, pa nisu radili par dana (valjda kineska nova godina). Ja sam naručio neke stvari 21. januara, a paket je poslat 2. februara. Sada kada odeš na live chat imaju obaveštenje o velikom broju narudžbina i da će sve to biti poslato.
Što se tiče načina plaćanja, verovatno si zaobišao pay pal. Meni su takođe tražili da im pošaljem fotografiju kartice sa vidljive poslednje 4 cifre računa i sve je bilo ok.

Nitronen

^ Tacno, uopste nisam povezao sa kineskom novom godinom. Usli smo u godinu zmaja ;)

Sava

Jedu oni dlake, sa istom karticom naručujem po 40-ti put i nisu tražili slikanje kartice do sada. Nisam u međuvremenu menjao karticu. Kada sam prvi put imao narudžbu kod jedne druge firme, oni su tražili slikanje kartice i nikada više. Nema mi druge nego sačekati još par dana.  (spava)
ex pseudonijum: licider

IvanGrozni

Quote from: Sava on February 04, 2012, 11:13:51 AM
Jedu oni dlake, sa istom karticom naručujem po 40-ti put i nisu tražili slikanje kartice do sada. Nisam u međuvremenu menjao karticu. Kada sam prvi put imao narudžbu kod jedne druge firme, oni su tražili slikanje kartice i nikada više. Nema mi druge nego sačekati još par dana.  (spava)

Meni su samo prvi put tražili da fotografišem karticu i pošaljem i m fotografije. Drugi put nisu i ne treba im.
Kada se plati sa kartice, potrebno je da prođe više od 12 sati da bi se to prikazalo u statusu i da se sa statuas unpaid pređe na paid.

alpha

Ja sam sada narucio neke svecice i posle kucanja broja kreditne kartice i koda izaslo " Payment Failed " mmmm Usao sam u my account i vidim da mi je satus posiljke " Unpaid " Nije mi jasno da li je narudzbina prosla ili ne?!!

IvanGrozni

Quote from: alpha on February 04, 2012, 12:37:49 PM
Ja sam sada narucio neke svecice i posle kucanja broja kreditne kartice i koda izaslo " Payment Failed " mmmm Usao sam u my account i vidim da mi je satus posiljke " Unpaid " Nije mi jasno da li je narudzbina prosla ili ne?!!

Proveri na tvom deviznom računu da li ti je iznos skinut ili ne. Ako nije, ponovi uplatu. Prvi put sam i ja imao takav problem, ponovio sam uplatu i sve je bilo ok.

alpha

Nije mi skinut novac sa racuna.Probao sam ponovo i isto.Nisam imao do sada ovakav problem sa njima.

IvanGrozni

Quote from: alpha on February 04, 2012, 12:49:45 PM
Nije mi skinut novac sa racuna.Probao sam ponovo i isto.Nisam imao do sada ovakav problem sa njima.

Čini mi se da se to dešava kada imaju probelm sa vezama ili nešto slično. To plaćanje i provera ide preko neke banke ili šta je već, www.paydollar.com ili nešto tako. Verovatno je problem do njih.

alpha

Verovatno.Sacekacu koji dan pa cu probati ponovo.Valjda ce tada biti sve ok.