Main Menu

Hobby King i dostava robe

Started by batans, January 26, 2012, 11:08:56 PM

Previous topic - Next topic

Sava

Konačno posle nekoliko prepiski i poslednje od pre par dana, udostojili su da odgovore da je greška kod njih u serveru i posle bog zna kakvih izvinjenja paket su spakovali koji još uvek nije krenuo iako sam dobio broj za praćenje. Skoro mesec dana, a pošiljka još nije ni krenula. Dešava se.  (spava)
ex pseudonijum: licider

An-2 colt

Da li je neko placao na HK Intesinom internet karticom? ")Meni je ovo prvo porucivanje i odmah razocarenje.Dva puta pise neuspelo, da li ima neka caka za koju ne znam? ")

aca405

Pre dve nedelje sam platio baš tom karticom i imao isti slučaj da je porudžbina imala status da nije plaćena.

Kontaktirao sam ih preko emaila uveče i do ujutro je sve bilo rešeno.

Mislim da imaju generalni problem sa plaćanjem karticama direktno (a ne preko PayPal) i da se to ne odnosi samo na naše kartice, već izgleda da je problem sa tim servisom za plaćanje.

nedbojsa

Rade normalno intezine kartice, imao ovih dana par porudžbina i sve prošle. Jeste da u startu za status porudđbine piše unpaid i ako je plaćeno, ali šibneš odmah mejl support centru i rešava se problem u roku od par sati kao što aca405 reče. 
Antiprotivna teoraija letenja: "Postoje neke preporuke i pravila o tome kako leteti; 1-Kako treba leteti i 2-Kako ne treba leteti znači, ako letim po pravilu 2, i to odlično, znači "letim antiprotivno" ili ti protivprotivnog, zapravo "kontra odnaopačke"."

vlada-r

Ja nisam imao nikad problema sa placanjem na HK, koristim kreditnu karticu Erste banke.

vladasimon

Quote from: An-2 colt on May 15, 2012, 07:10:18 PM
Da li je neko placao na HK Intesinom internet karticom? ")Meni je ovo prvo porucivanje i odmah razocarenje.Dva puta pise neuspelo, da li ima neka caka za koju ne znam? ")

Pre par dana porucio intezinom karticom bez ikakvih problema.

An-2 colt

Meni ne samo da stoji unpaid vec kad unesem podatke sa kartice i potvrdim pise da je neuspelo placanje.

matovic

Ja sam danas narucio baterije i jos po nesto... prvi put "payment failed"... drugi put proslo sve ok. Kartica VISA od Unicredit banke.

()-()

nebeski

Ja koristim Visa Virtuon Raiffeisen banke i nikada nisam imao nikakav problem. Jedino su mi nakon prvog placanja trazili da im posaljem slikanu karticu sa sakrivene zadnje 4 cifre da bi potvrdili da sam zaista vlasnik kartice. Ako je to u pitanju trebalo bi da pise kada otvoris order, ispod Order Messages;

An-2 colt

Nakon 24 sata status je i dalje unpaid, da li je to normalno kod njih? ")

todor

Quote from: An-2 colt on May 17, 2012, 08:54:08 AM
Nakon 24 sata status je i dalje unpaid, da li je to normalno kod njih? ")

Ma to nesto nije u redu, cim vidis da je status unpaid, ponisti tu porucbinu i naruci ponovo, osim ako ti
nisu skinuli pare sa racuna u tom slucaju posalji im mejl koji si dobio od njih da su ti pare skinute sa racuna (usluga banke).
Pozdrav.

nedbojsa

Ako su ti skinute parice a pošiljka je unpaid prvo se uloguj na hk sajt pa se obrati HK-u na ovaj link http://support.hobbyking.com/requests/new i opiši problem ali obavezno navedi broj porudžbine jer u suprotnom neće razmatrati tj. izgubićeš još vremena u prepisci sa njima. Zatim dole iz padajućeg menija obavezno selektuj "Payment Issue" onda ti ostaje da sačekaš odgovor! Koji će naravno biti pozitivno rešen ako su pare skinute sa računa!
Antiprotivna teoraija letenja: "Postoje neke preporuke i pravila o tome kako leteti; 1-Kako treba leteti i 2-Kako ne treba leteti znači, ako letim po pravilu 2, i to odlično, znači "letim antiprotivno" ili ti protivprotivnog, zapravo "kontra odnaopačke"."

An-2 colt

Rezervisane su, nisu jos skinute.

aca405

To znači da je tvoje plaćanje prošlo. Tehnologija rada sa karticama je takvo da se odmah pravi rezervacija a samo skidanje se desi za par dana.

Kao što ti je nedbojsa napisao, treba da im pišeš i rešiće ti problem sigurno.

An-2 colt

Prosla je uplata i sada je status paid, traze mi sliku kartice radi dalje obrade.Nisam znao gde da postavim sliku pa sam je ubacio u HK support centar tu gde sam im i pisao.