Prepravka glave glow motora sa vodenog na vazdusno hladjenje

Started by scirocco, December 16, 2011, 09:24:44 PM

Previous topic - Next topic

scirocco

Ja i moja firma smo uvek na raspolaganju za takve poslove,mozda nekada necu moci da zavrsim bas isti dan ali cu se uvek truditi da to bude u nekom korektnom roku.Imam prilicno precizne masine pa mogu da napravim od celicnog prstena=hilzne do caure za veliku pesnicu na klipnjaci,novu bolcnu za klip ako se pojelo sediste bolcne klipa i jos mnogo toga.Ono sto sam vec provereno pravio je vadjenje hilzne i dorada iste te hilzne,potapanje hilzne i honovanje iste ako su motori bez karike,pravljenje adekvatne tolerancije izmedju klipa i hilzne itd.Ako su sa karikom to je malo teze ali je izvodljivo.Naravno izrada jedne hilzne nije jeftina ali sama reparacija nije skupa ako je izvodljivo uraditi.

Bigneda

scirocco

Sta bude trebalo da se napravi ti me kontaktiraj,mozes me uvek naci na 064 29 62 788 ILIJA.

scirocco

Evo novih momenata u radovima na navedenom glow motoru,naime zavrsen je veliki deo poklopca glave motora pa evo par slika kako to izgleda:

Na prvoj slici je glavni inzenjer u nasem servisu,on je to sve zamislio i proracunao ja sam samo preneo na metal

Ostalo je samo da se na glodalici probuse rupe za safove i da se upuste rupe za glave od safova.
Cim taj posao bude obavljen bice i neki video kako to sve radi....