Main Menu

Borbeni Avioni- Casopis

Started by todor, March 02, 2012, 04:18:13 PM

Previous topic - Next topic

sasa

U svemu tome ste prevideli OGROMNU GREŠKU-PROPUST NA SAMOM MODELU.

Gde je ta greska,miso...
BOLJE JE DA PLACES STO NISI NA NEBU NEGO DA PLACES STO NISI NA ZEMLJI

PRE NEGO STO PUSTIS JEZIK , PROVERI DA LI SI UKLJUCIO MOZAK

IvanGrozni

Колико коментара а тек смо код првог броја  lol

miša2002

Quote from: sasa on March 07, 2012, 04:15:10 PM

U svemu tome ste prevideli OGROMNU GREŠKU-PROPUST NA SAMOM MODELU.

Gde je ta greska,miso...

NEDOSTAJE BELA BOJA.
Možda sam malo preterao u onome "OGROMNA", ali uporedi trup i krila i horizontalac.
Možda grešim, možda tako treba, ili će u nekom od narednih brojeva, biti i farba za modele, pa sami to da uradimo.

Koristan link
http://www.ww2aircraft.net/forum/
#FFCC00

Schwab

Na ove avioncice gledati kao na igracke posto nisu tacne replike i nisu makete. Eto 109ka na naslovnoj strani je E a ova igracka lici na F .....
For the first time I was flying by Jet propulsion!No engine vibrations.No torque and no lashing sound of the engine propeller.Accompanied by a whistling sound, my jet shot through the air. Later when asked what it felt like, I said, "It was as though angels were pushing". 'Adolf Galland-ME262 ace'

baboher

Pa maketa i jeste po ( kolko sam gledao u knjigama i u raznim dukeumentima) ovo i jeste BF-109F... Ali maketa je odlicna za 150 dinara odlicna.  8)
Učenik Vazduhoplovne Akademije u Beogradu. Zaljubjen u avione od kad znam za sebe

Schwab

Nije bitno da li je za 150 din imas Kinder jaje za manje i u njemu igrackicu  (pijemo) .
For the first time I was flying by Jet propulsion!No engine vibrations.No torque and no lashing sound of the engine propeller.Accompanied by a whistling sound, my jet shot through the air. Later when asked what it felt like, I said, "It was as though angels were pushing". 'Adolf Galland-ME262 ace'

miša2002

Ta razlika se najlakše uoči na krajevima krila...
#FFCC00

IvanGrozni

mtesa

Ja cu jos jednom da se zahvalim kolegi deuszex-u, koji je sluzbeno dolazio u Banja Luku i obradovao Svetozara nejgovim primjerkom.
I svaja je pazarila jedan komad, kaze da je bilo otimanje na trafici za primjerak magazina, 10 primjeraka prodano u 3 minuta.
Striker, listen, and you listen close: flying a plane is no different than riding a bicycle, just a lot harder to put baseball cards in the spokes.

IvanGrozni

Quote from: Schwab on March 07, 2012, 06:39:14 PM
Na ove avioncice gledati kao na igracke posto nisu tacne replike i nisu makete. Eto 109ka na naslovnoj strani je E a ova igracka lici na F .....

Марко нема друге, послаћемо ти ове купљене макете на дораду lol . Имаћеш довољно посла за наредну годину   :_D   После тога  (pijemo)

Schwab

U svakom slucaju nesto da se  (pijemo)

An-2 colt

Oko 400 din. ce kostati svaki sledeci broj i izaci ce preko 40 brojeva.

mtesa

Sinoc sam konacno uspio da pogledam sta je to pristiglo, elem, prevod je "kuku majko, drogira se rajko"
a maketica mi je simpaticna.
Bilo bi lijepo da ima vise informacija o domacim verzijama, npr. da je Kraljevina Jugoslavija imala svoje Me109,
pa brojevi posveceni nasim aparatima IK-3, Galeb G2, G4, Orao, i sl.
Ali nazalost od toga nista.
Striker, listen, and you listen close: flying a plane is no different than riding a bicycle, just a lot harder to put baseball cards in the spokes.

vladasimon

Izasao je novi broj! Pozurite! Nova cena 299 din  (yay)

Lazo

Smrt fašizmu - Sloboda na aerodromu!