Gizmo, da li si ti uspeo da namestiš da ti funkcioniše vario altitude hold sa tim graupner propelerima?
Ja se zezam evo već treći dan, i ne uspevam ništa... Podesio sam stanicu tako da mi je "Channel 1 Curve" sada na +44%, i hexa mi sada lepo hooveruje kada mi je stick na sredini.. Međutim kada uključim (vario) altitude hold, hexa krene da se penje kao da sam dao full gas.
U koptertoolsu mi je sada gas/throttle vrednost 190 na hooveru, a sa EPP propelerima mi je bila 129-130. U podešavanjima za altitude hold za vrednost "Stick neutral point" mi stoji 0-Automatic, a i kada probam da upišem manuelno vrednost, ne da mi da upišem više od 160.
Onda sam uzeo i poskidao sve sa hexe (gimbal, kameru, FPV) i opet tako gola hexa sa 3300mah baterijama treba throttle od 167 samo da hooveruje, što je opet preko max vrednosti za vario altitude hold.
Inače sve to što sam nakačio na hexu je teško nekih 500 grama, tako da to nije neka specijalno velika težina da bi se hexa patila sa time...
Jel ima neko rešenje za ovo ili da batalim graupnere i tražim neke APC slow fly propelere?