Pristao...
... evo odmah i otpoceo radove
....
Ali runways ne diramo...
Kao sto sam i obecao...a ne obecavam nikad puno, da bi mogao da ostvarim obecano, a volim i da iznenadim...
Danas dosao BAGER, zovu ga KOMBINIRKA, pa smo rapavi donji deo staze uz binu, kao po dogovoru sa projektantom (MAGIC) malo prepeglali...
Posle malo vise
i malo
shvatio sam da ce tu Deda i traktor
...pa smo kao rentali ovo cudo od 15Tona, kao na sat-dva, ispade 4-5 sati, ali zato
Sutra ujutru, ako me ne ispali lokalni preduzimac stize tro-osovinac sa 10m3 zemlje, pa ce tako natovaren da napravi krug po stazi, da malo napegla, istu... a onda da istovari tu negde pored tu zemlju da bude za HUPSERE (ne znam jel se tako kaze i za ovu namenu)
Ako ne Dedica dolazi rano da pusti pripremljene prskalice, da je malo "ovlazimo", pa ce on na traktor da zakaci neki prirucni valjak, i da malo povalja, a onda i ja da izgazim sa dzipom, da sve legde...
Ostalo je ponegde malo sitnijih komadica, ali sam danas probao sa XXX-SCB i ide ko ludo.... cak sam i skako na toj jedinoj skakaonici, koja je kod bandere, moralo je tako zbog struje (kabla)
... ali to bumo zrihtali sjutra... bice tu dorada, zasigurno, ali sam negde ubedjen da je ovo odlicna baza... Gornji i Donji pravac smo povezali na krajevima i oko bandere, tako da Magic sada moze da projektuje i crtka...
Ubedjen sam da sada jedna te ista staza moze, da se cesto menja, da ne dosadi, samo drugacijim obelezavanjima...
i to bumo zrihtali ... a oonda
... e onda samo da okupimo vecu ekipu za nekoliko kategorija... a na jesen sept/oct.12.... bi mogli da organizuje prvi OFFICIAL RC Off-Road RACE
..
Ja probao ATV dovoljno je siroko i za ovo sokocalo... kad bi bilo 3-4 kom. na stazu pa da je srede za autice...
Evo i neka slicica... a sutra sa p rve voznje, kad joj skinemo "Djanu"