@Nenad Miklusev
Da budem iskren, kad sam objavio post da sam u potrazi za nekim "svetlosnim protokolom", očekivao sam vaš predlog. Izuzetno cenim vaše komentare i sugestije i sve je OK i to stoji,
Mislim da nisam napravio grešku u pozicioniranju i nazivu, već je greška što nisam naveo da sam usvojio pozicioniranje, koje je najčešće na B747, a on je grupa "velikih" i ima malo više "svetala" od grupe "malih" aviona.
Crveno svetlo sa gornje strane je "flash" ili rotirajuće i u ovom slučaju je na gornjoj strani rudera, što je uglavnom pozicija na malim avionima, dok se kod velikih nalazi sa gornje strane trupa u predelu korena krila, i sa donje strane trupa, oko izlazne ivice, i nazivaju ga "BEACON".
Zanimljivo je da je kod nekih narandžaste boje.
Po meni, ono služi samo da "obavesti druge da se tu nalazi leteći objekat" i vidi se mnogo pre ostalih svetala. Prvo se pali gornje pa odmah donje, pa mala pauza, tako da se može odrediti smer letenja, još izdaleka.
Kod B747, na ruderu su oba bela, kao i na izlaznoj ivici krila i u letu imaju "strobe" kao i crvena i zelena, s tim što u ruderu malo kasne i imaju neki "strob" više!? Svetla na ruderu uglavnom nazivaju "colision light".
Ostala svetla, manje više, služe za osvetljavanje piste...
Ugao svetlosnog snopa, za poziciona tj navigaciona svetla, je 140 stepeni, a beacon je 360...
Protokol paljenja i gašenja, redosleda itd, još nisam 100% definisao kako će biti. Za sad posmatram "prave ptičurine" i valjda ću skockati neki dobar protokol ?!
Sugestije i predlozi su mi uvek dobrodošli.
@Anakin
Za elektroničare važi da su picajzle po difoltu, a kad se to spoji s još nečim - katastrofa. Navikao sam da "preterujem" i teško tj retko uspevam da se prizemljim...
Zamisli da sam hteo da bude "scala" model... Sad ti je jasno zašto je u grupi trenera !?
U svakom slučaju, moja izjava "može da prođe" nije prošla . Da je lako skinuti platno, to bi već, odavno uradio, i ponovo presvukao.
Ko nije radio s pravim platnom, nezna koliki je to posao. Mnogo jednostavnije, brže i lakše je napraviti sve komplet.
Što se tiče predložene epoxi tehnike, Miša ti je već dao odgovor. Osim težine, problem su i "šupljine". Da bi rešio problem "šupljina" morao bi da plankiram, a da bi moglo da se šmirgla, a da ne "upadneš" u šupljinu, morao bi ili da bude deblji plank ili sloj sa epoksijem. Deblji plank bi bio lakši od debljeg epoksija, ali bi vertikalac bio predebeo... Jednog trenutka sam hteo da plankiram šperom od 0,4 mm i prevučem tankim epoksijem, ali na vazi je bilo preteško, tako da je to odavno odbačeno.
Kompletan vertikalac sa prirubnim delom i hornom, bez presvlake je težak 67gr. Platno, impregnator i lepak je svega 9gr. Diode, epoksi i vodovi su oko 3,5gr, što mu dođe skoro 80gr bez farbanja i zaštite, pa sad ti vidi.
Ako CG uzmemo kao centar klackalice, sa ove strane krak od, recimo, 0,7 m opterećen na kraju sa samo 100gr, koliko treba gr na drugom kraku od recimo 0,2 m, za ravnotežu? Ako maksimalno uprostimo račun, to mu dođe 350gr !
@misha
U pravu si, kompletna konstrukcija je od špera. Ima nešto malo lipe i balze. Kompletna "drvenarija" trupa, vertikalca i horuzontalca sa elementima za spajanje i zadnjim točkom, je svega 620gr, što je za više od 300gr lakše od očekivane težine...
Da li je to RC KG WARBIRD ... ili se samo hvalimo?
@Sava
Savo, već smo pričali o tome, problem je što nisam uspeo da dođem do te folije, Pronašao sam neku ali je bila 160gr po kvadratu. U međuvremenu sam pronašao platno, tako da više nisam ni razmišljao o toj foliji. Dva i po kvadrata je bilo oko 180gr !
Pretpostavio sam da će biti problema sa platnom i zato sam krenuo od najmanje površine. Očekivao sam probleme pri lepljenju, ali ne i pri farbanju. Doduše, da nije bilo one g*vnjive trake, sve bi bilo OK. Problem je što ovo nemože da se šmirgla.
U svakom slučaju, ide drugo, a na ovome ću da probam još neke verijante. Ja ne bi bio ja, kad ne bi pronašao rešenje, a čini mi se da sam ga i pronašao. Videću sutra šta je ispalo, za sad izgleda OK.
@cira
Upravo tako, glavni fazon je u platnu i to baš platnu ! Da sam hteo da bude skala model, to bi bio bar 1:4 i od "cevki", pa presvučen platnom i bar dvocilindrični bokser...
Pozdrav
Miša