Main Menu

Аеромитинг Батајница 2012

Started by presko, August 29, 2012, 06:00:54 PM

Previous topic - Next topic

Sava

:_D možda modelari lete u ponedeljak  (spava)
ex pseudonijum: licider

marko

Zato se ovog puta necu zajebati da dodjem i letim ... neka fala lepo.  (___)

M. (pijemo)
WARNING:intentional straight and level flight prohibited!

mirce

Satnica je dobra, tako je bilo i pre par godina...

Modelari dodju kao peting - znate ono...

Nego, ima li prenosa na TV-u?

Sava

:)aplauz modelari dođu kao onaj konj rngač (nene)

gizmo

Mozda je neki nesporazum oko vremena, ali mi nije jasno za koga i cemu bi modelari leteli od 9-9.45 kad miting pocinje u 10h?

sasa

Quote from: gizmo on August 31, 2012, 02:18:48 PM
Mozda je neki nesporazum oko vremena, ali mi nije jasno za koga i cemu bi modelari leteli od 9-9.45 kad miting pocinje u 10h?

Ovo me malo podseca na ono,kad klinac hoce da skoci u vodu,pa prvo dobro pogleda unaokol da li ga neko gleda,jer zasto skace kad ga niko ne gleda... :sljus

Ja volim ovaj hobi zbog mene ,a ne zbog komsije,e sad i ti imas pravo Gizmo,treba da malo promovisemo ovaj nas hobi,a gde drugde nego na bas ovakvim skupovima.
Ali to ste vi, iz bg-a, trebali tamo da organizujete, a ne mi iz unutrasnjosti,i moze se samo zakljuciti da je to vas propust, ako modelari budu stvarno leteli pre pocetka mitinga... (kush)

VIDIMO SE U NEDELJU A I SUTRA KO BUDE DOSAO NA GENERALNU PROBU
BOLJE JE DA PLACES STO NISI NA NEBU NEGO DA PLACES STO NISI NA ZEMLJI

PRE NEGO STO PUSTIS JEZIK , PROVERI DA LI SI UKLJUCIO MOZAK

ivanmagd

Sasa druze svi beogradski modelari su trenutno zauzeti izgradnjom nekog piper-a pa se niko nije setio da se organizuje.

sasa

Quote from: ivanmagd on August 31, 2012, 03:09:27 PM
Sasa druze svi beogradski modelari su trenutno zauzeti izgradnjom nekog piper-a pa se niko nije setio da se organizuje.

:_D :_D :_D :_D :_D :_D :_D :_D :_D :_D :_D :_D :_D :_D :_D :_D :_D :_D :_D :_D :_D

Sava

Čini mi se da je sve od početka rađeno tako da se ne bi neki modelar slučajno pojavio tamo. Najavljeno je da se modelari prijave VSS, a oni će da odluče ko može da učestvuje pa spisak dostaviti vojsci. Da li se neko prijavio? Ako neko leti neka lepo napiše šta su mu rekli i kada nastupa.
Svaka čast Sovi, čovek je sve pokušao da prijava ide direktno kod njih kao i organizacija. Verovatno razumevanja nije bilo. Možda je i bolje ovako. Na jednom predhodnom mitingu lično sam nosio model gotovo kilometar zajedno sa svom opremom jer auto nije mogao da se doveze bliže. Što mi to treba, pomešaću se sa publikom i slušati komentare. Svi okolo su bivši piloti ili najmanje kopiloti i svi  znaju sve. Slušaš i smeškaš se. A da ne pričamo kako baš u tom avionu leti njegov komšija.  (kush)

drjack

Evo ga ovde letacki program :

http://www.aeromiting.vs.rs/sr/letacki_program.html

Pise lepo "MEKETARI" bas tako,       :sljus ultralaki i padobranci  od 9.00 do 10.30

Prosli put "Meketarima" se nije ni moglo prici a publika nije nista ni videla.  Vojska je to..

presko

Странци стижу, ...

а наши су већ ту.

misha

Bice bas interesantno za videti kako to "maketari" ultralaki avioni i padobranci lete u isto vreme. mmmm

gizmo

Quote from: presko on August 31, 2012, 07:04:05 PM
Странци стижу, ...

>:( glupo zvuci, ali ovo na repu RS ispod US zastave mi deluje kao provokacija  (___)

presko

Мало атмосфере са данашњег дана аеромитинга.

Моделари у посети штанду Војно техничког института.

sasa

Kad pre stize Presko da postavis slike...pa dobro ja sam imao jos 200 km do kuce,ali evo malo slika i od mene...

vidimo se sutra  (yay) (yay) (yay) dolazimo ponovo  oo)) oo)) oo))