Аеромитинг Батајница 2012

Started by presko, August 29, 2012, 06:00:54 PM

Previous topic - Next topic

Gabor

Quote from: misha on September 03, 2012, 08:46:55 AM
Cujem da je bilo jeftinih modela na prodaju :sljus

:sljus  a još od mene tražio hemijsku i papir.... Još dobro što sam primetio na vreme  :hehe  niko nema fotku slučajno??? da si video kako lepo je nataknuo na mitraljez  :sljus

A u vezi aeromitinga... Bilo je super kako organizacija, tako cela manifestacija. Ovom prilikom bi se još jednom zahvalio Nikoli i Goranu za poziv. Fotke nemam, sve sam snimao sa kamerom. Videću kad malo skockam snimak, što je malo više od sat vremena, kako mogu postaviti. A možda napravim i neku kraću verziju od par minuta...
Kako je već Mirče napisao, prašine je bilo koliko hoćete, čak i "malo" više. Model sam još tao malo prebrisao, a kad sam stigao kući, onda sam ga skroz sredio. Iako sam bio jako umoran, nisam hteo da tako stoji... Prvo je radio kompresor, a posle mekane krpe...

mirce

Ko je to tražio papir i olovku od tebe? E, da sam ga ja video, bilo bi  (kush)

sova

hvala svim pozvanim gostima koji su se u tako malom vremenu uspeli odazvati mom i Nikolinom pozivu i uspeli uskladiti svoje vreme da uvelicaju ovaj spektakl koji je bio i u subotu i u nedelju (jer da sam cekao odgovor od vazduhoplovnog saveza nas nebi ni bilo na aeromitingu,al privatnim poznanstvima NIkole i mene smo uspeli direktno sa komandom vazduhoplovstva da dobijemo mesto i termin) ,svim ostalim koji nisu bili pozvani ili su pozvani u nedelju u 6:30 ujutro(kao Magic)  isto se zahvaljujem na razumevanju sto se ne ljute jer spisak je bio ogranicen na 10 "MAKETARA"  nikako da ukapiraju razliku izmedju nas i njih al  verujete mi uz velike muke sam razvukao spisak na 14 clanova jer sam zeleo da iz svake klase dodje bar po jedan-dva, spiskovi su se krojili i prekrajali da petka navece!!!
pokusao sam sve nedostatke predhodnih velikih skupova da odklonim i OBEZBEDIM  modele od neznam kako da nazovem onoliku masu ljudi koji su hteli da ih pipnu ili dodirnu a neki cak i da pilotiraju modelima jer su im je tata i mama rekli da mogu  :hehe :hehe :hehe :hehe :hehe :hehe :_D :_D :_D
modelare sam pokusao da sakrijem velikim satorom jer smo u pocetnoj varijanti dobili jednu sekciju satora koje sam posle razvukao na tri...  a vojnim pasuljem sam ih posle podsetio na vojnicke dane one "starije" modelare.
(res) (res) (res) kad sve saberem i pogledam u nazad nezadovoljini mogu reci svasta i  to im ne mogu zameriti al sa moje tacke gledista      40 min  letenja smo imali mi i ruski "strizi" a konkurencija je bila ne bas mala!!!
za sledeci put ostaje da se odklone mali nedostaci kao sto su naziv "MAKETARI"(koji mene uz duzno postovanje maketara jako nervira) i da sledeci put budu preko razglasa objavljeni  imena pilota i modela svakog ponaosob kad pocene da leti,sem ovoga i velike prasine koja nas je sve prekrila ja licno nemam primedbi (res) (res) (res)
svaku dobronamernu kritiku da bi odklonili nedostatke za sledeci put sa srcem prihvatam a sve ostale molim da objave slike i snimke naseg "standa" i letenja da se vidi sta smo ponudili ,prvenstveno mislim na gizma i zolija!jer su imali posebne privilegije u svemu pa i u kasnjenju u jutarnjem dolasku  ()-() ()-() ()-() ()-() (yay) (yay) (yay) (yay)!
ex pseudonijum: sova

Sava

Nisam bio učesnik, ali sam obišao kolege i video da se status modelara jako popravio u odnosu na ranije mitinge. Naravno da za to možemo da zhvalimo Sovi koji je takođe modelar i kod pretpostavljenih nas predstavio u pravom svetlu. Hvala mu i nadam se jednom  druženju onako za dušu modelara i zainteresovanih starešina.
Došao sam autom do N.Pazove, a do aerodroma sardina "Radojka i Tine Živković". Nazad je bio doživljaj. Pešaka do S. Pazove, a prašina o kojoj pišete je prdina bara za prašinu koju sam zatekao na autu. Kad se nismo pogušili kada sam krenuo. Ali sve u svemu osetno bolja organizacija nego ranije.
Vidimo se sledeći put.   :)aplauz :)aplauz :)aplauz
ex pseudonijum: licider

marko

Shit dude ... one of the reasons why i did not went there, and i was invited. (___)

But dude, post the pictures of cop pushing the people in the buss please. lol

M. (pijemo)
WARNING:intentional straight and level flight prohibited!

gizmo

Quote from: sova on September 03, 2012, 11:37:25 AMsve ostale molim da objave slike i snimke naseg "standa" i letenja da se vidi sta smo ponudili ,prvenstveno mislim na gizma i zolija!jer su imali posebne privilegije u svemu pa i u kasnjenju u jutarnjem dolasku  ()-() ()-() ()-() ()-() (yay) (yay) (yay) (yay)!
Ja vec okacio na prethodnoj strani...ne pazis na casu  ;namig
Beskrajno hvala tebi i Nikoli na organizaciji i trudu da sve protekne u najboljem redu i svima ostalima na lepom druzenju (res)
Posebna zahvalica za vojnicki pasulj i "secanje na stare dane"  :)aplauz

Miki Va

Ja sam morao da svadbujem , pa sam nazalost propustio miting a prema ocekivanju bilo je vidim extra ! Gizmo fotke i vidojko 10+  (res)

losmi

I ja zelim da se zahvalim na jucerasnjem danu Nikoli i Sovi,sto se mene tice super je bilo,imalo se sta videti,a naravno i sve cestitke na oragnizaciji...  (res)

Mogu samo da kazem vidimo se sledeci put :)

Pozdrav Milos i Deda Sava  ()-()

sasa

E pa  gizmo ,sliku ovog pasulja i nisi bas morao da postavljas.  (:sok:)
BOLJE JE DA PLACES STO NISI NA NEBU NEGO DA PLACES STO NISI NA ZEMLJI

PRE NEGO STO PUSTIS JEZIK , PROVERI DA LI SI UKLJUCIO MOZAK

gizmo

E moj Sale, pa jesi ti nekad jeo vojnicki pasulj? Em je ukusan em stvara odlican potisak  (fiu)

fenix

Gizmo   (res)  tek se iz ovog ugla vidi da je miting bio svetski a pasaulj pravi vojnički (domaći)  (fiu)   (pijemo)
The sky is the limit.

www.rc-helivideo.com

magic

Evo i ja da se zahvalim na organizaciji i naravno na dobrom druzenju i zezanju.

Kada smo vec kod anegdota, negde u toku dana uhvati neki tip nesto da me pita i zapitkuje, a sta ovo a kako ono (svima vec jako dobro poznata pitanja   4e) i stigosmo naravno i do cene, tj. koliko sve to kosta? I kazem ja njemu da moze da se pocne od nekih 150Eurica pa na gore. Opa, vidim ja zacaklise se oci, i onda me covek pita koji medju izlozenim modelima je taj za 150Eurica? Ja prvo  ") pa onda  :sljus pa  :_D jer sve sto je bilo izlozeno je u letnom stanju ne manje od 1.500Eur, eto  bas smo ti mi neki ludaci!

poz
Veljko

sova

gizmo bez ljutnje molim  (pijanoo) (pijanoo) (pijanoo) al ja koliko vidim ako me oci ne varaju na tvojim slikama ne vidim nas nigda a na snimku nas ima 15 sekundi ispravite me ljudi ako gresim!!!!!
a snimao si nas dva dana a u nedelju si samo nas i snimao!!! nemoj da si takav podeli to sa nama hocu da napravim cd i dam ljudima koji su nam omogucili sve ovo da nas vide i zapamte da smo MODELARI i RC PILOTI a ne maketari!!!
ex pseudonijum: sova

presko

Као што је већ речено, моделари су имали запажену улогу на Аеромитингу.
Неки су изузетно летели, на опште задовољство публике, а неки смо се прошверцовали.

Batajnica 2012

Користим прилику да честитам Горану на успешном организовању и координацији учешћа моделара на митингу. Такође и Николи.

mtesa

Predstavnici RS su jaaaaaako zadovoljni :) :)
Stigli smo poprilicno rano, jos u 6.30, i parkirali na 20m od ulaza.
Uspjeli smo da udjemo na aerodrom oko 7. :)
Sta ces, sreca....
Prije guzve smo obisli sve sto je bilo izlozeno, klopali prilicno dobre pljeske, sreli mirceta (hvala mirce), zatim slucajno naseg komsiju Voju Eskica, pilota G4, sada pisca :), na standu Kurjaka sa usca.
Onda odemo do modelara (ili sto bi rekli oni za mikrofonom "maketara"), popricamo malo, upoznamo se, povezemo lice i username.
I onda zauzmemo busiju tik uz ogradu.
Programom sam jako zadovoljan, Svetozar je odusevljen, sto je bio i jedan od osnovnih razloga za polazak.
Nakon programa, u srecom blizu parkirana kola, i pravac kuci.

Hvala svima koji su imali imalo ucesca u organizaciji ovog mitinga!!
Striker, listen, and you listen close: flying a plane is no different than riding a bicycle, just a lot harder to put baseball cards in the spokes.