Main Menu

Kako se igrati MANJE sa modelima

Started by Vaci, February 11, 2013, 10:52:52 PM

Previous topic - Next topic

Vaci

Evo recepta.
Zavedete neku zenu i provedete romanticno vece zajedno.
Zatim je iskoristite, i prilikom upotrebe obavezno dobro promuckate.
Ostavite da odstoji jedno 9 meseci.
I dobijate ovu napravu!

U pocetku sam bio zbunjen. Prvo sam pitao zenu gde je daljinski za ovo... sigurno se ne vata na moj Spektrum... Rukovanje je zaista tesko prvi put.

A onda sam dobio zastrasujucu vest, zbog koje mi je bilo mnogo drago. Cudno zvuci jel da. To je moj novi model (buduci fotomodel) koji radi na mleko, nema daljinski, oprema je ekstra skupa i zahteva mnogo odrzavanja. I na to mi jos kaze da za ovo NEMA SIMULATOR!!

Ne postoji dajinski upravljac, ali kazu da zvecka hoce nekad da ima slican efekat. Kako se model razvija, a mi pokusavamo da ga oblikujemo, projekat se oduzi na jedno 20-30 godina. I za to vreme se promene daljinski upravljaci. Od zvecke na lizalicu, sa lizalice na cokoladu, sa cokolade na patike, sa patika na mobilni, sa mobilnog na kozmetiku, i na kraju jedini daljinski cije se komande slusaju je: "Cale daj 50e za dzeparac..."

Ne svidja mi se takav koncept, ali igracku ne mogu da vratim, i ne primaju reklamacije. Na kraju cu morati da batalim malo RC modele i da naucim da volim redovno odrzavanje koje mi sledi oko ovog... jaiks.... ")

kole_niš

Bravo care!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Aj nek je živo i zdravo!!!!!!!!!!!!!!!11

JLZ

Vaci

Hvala Kole, reko i ti da ti se vrati, al ti vec imas 3 komada :) I uz to vozis i RC modele. Svaka cast.

IVAN3D

CESTITAMOOOOOO!!!!

Da ste zivi i zdravi!!!!

I ja cekam novi model  :big smile
\\\" Sve što leti ima nezgodnu osobinu da pada \\\"

ex pseudonijum: GLIDER

mad_mangod

Calac aj opet CESTITAM I NEKA JE ZIVO I ZDRAVO A I VI SA NJIM!!!!!!!  (<--)  :)aplauz (<--)  :)aplauz (<--)
Biti ili (ne)biti,
pitanje je koga.

Goran
YU1SIS
Niš

mirce

Sve čestitke... Ovo ti je sigurno ubedljivo najbolji model koji do sada napravio i da ne ostane na jednom...

Pozdrav

Mirče

Nitronen

dzoni

Ooooooo druze, pa cestitam! Prvo sam se zbunio na samom pocetku posta :)

Da ste zivi i zdravi jos dugo godina! Moraces da se naviknes sad na novu telemetriju, cudne signale salje :D

ivanmagd

Svaka cast, neka je sa srecom i da ste zivi i zdravi! I sto kaze Mirce nikako da se zaustavis na jednom modelu moras da probas i druge kategorije !

pnedic

Druze CESTITAM !!!

Nego, veruj mi, imaces jos koji mesec fore da se pozabavis sa avioncicima - a onda tvoj naslov dobija na punoj snazi :) Dok je ovako malo i slatko, tata tu slabo sta ima da radi.

NEKA JE ZIVO I ZDRAVO !!!

adam

azoran

Pridruzejem se cestitkama ,neka je zivo i zdravo.

mihajlo

:)aplauz :)aplauz :)aplauz :)aplauz :)aplauz :)aplauz :)aplauz
()-() ()-() ()-()

srdjan012