Main Menu

Nestao QUAD u Novom Sadu

Started by SaleR, March 05, 2013, 03:14:37 PM

Previous topic - Next topic

kole_niš

trijanglafly

Iako nisam iz ove priče stvarno mi je mnogo drago.  ()-()

firebird

E bravo, ovo je stvarno najbolji moguci scenario u slucaju odbegle letilice i da niko nije povredjen  :)aplauz
Bravo i za hrabru devojku koja se odmah snasla da iskljuci bateriju  :)aplauz
I bravo za Vladu koji je na sajtu postavio udarno obavestenje o Quadu  :)aplauz
a ostalima nauk  (kush) da nije nemoguce da letelica pobegne pa da razmisle o tome kako ce da je traze.

GILE

Drago mi je sto se letilica vraca vlasniku pa samim tim vraca i veru u dobre i postene ljude.

QuoteKao i svaka specifična stvar i proizvod i ovo ćeš vjerovatno naći po ustaljenoj balkanskoj šemi:

1. Ako ga je pronašao neko od modelara, sigurno će te kontaktirati.
2. Ukoliko ga nađe "nemodelar", u cilju zarade će kontaktirati opet nekog modelara (brate, koliko se može uzeti za ovo?), a ovaj će ti javitii!
3. Postoji i varijanta "narkoman" od koga se može otkupiti neposrednom pogodbom za cca. 5€.

Nije QUAD roba široke potrošnje pa da ostane nezapažen, tako da će sigurno naći put do tebe.

Sve ti ovo prenosim na osnovu mog iskustva sa gubljenjem ili krađom specifičnih stvari, uvijek na kraju dođu do mene na ovaj ili onaj način.

Falilo je i ovo varijanta pod rednim brojem 4. Naso ga posten covek pa se potrudio da nadje vlasnika.  (res)   ()-()
Covek prolazi kroz tri stadijuma znanja u svom zivotu:
1- Misli da sve zna
2- Zna koliko zna
3- Zna koliko nezna (tu sam sad)

srdjan012

Sve pohvale za postene nalazace i svima koji su ulozili trud :) Bas mi je drago sto je quad pronadjen :)aplauz

danko

vpilic

I ja sam ostao bez teksta kad me je nalazac pozvao i rekao "javljam se povodom oglasa izgubljenog quada" 
Drago mi je da se sve dobro zavrsilo a najbitnije je da niko nije povredjen. :big smile :)aplauz

Sve pohvale postenom nalazacu  (pijemo)

djbojan

Ponela da pokaze tati  :_D   Xaxaxaxxaxaxaxa

Respekt za tatu sto ga nije okacio u svoju radionicu, mogao je napraviti 4 male busilice, brusilice od motora quada  :hehe

ivanmagd

Svaka cast za postenog nalazaca, ipak je sve zavrseno i quad pronadjen. Jel se zna koliko je bio udaljen od mesta sa kog je otisao?

mad_mangod

Biti ili (ne)biti,
pitanje je koga.

Goran
YU1SIS
Niš

SaleR

Da, u pravu si Gile 100% ovo bas budi neku lepu i pozitivnu nadu da jos uvek ima dobrih i postenih ljudi medju nama i da nije bas sve otislo do djavola!

Ne znam tacno mesto jos ali kada saznam u ponedeljak postavicu sliku gde se tacno nasao. Uglavnom to mesto sam i najvise pretrazivao, oko ekonomskog fakulteta. Cak sam i bio na krovu ekonomskog fakulteta, a moze da se desi da sam cak bio i na krovu te zgrade gde je sleteo..

I mene zivo interesuje na kom spratu je stan da li je krenuo u silazenje ili je krenuo da se vraca sa mesta gde je poleteo..

U svakom slucaju u ponedeljak cu znati sve pa cu Vam javiti.

Sale

IVAN3D

:)aplauz :)aplauz :)aplauz

Bravoooo
\\\" Sve što leti ima nezgodnu osobinu da pada \\\"

ex pseudonijum: GLIDER

nedbojsa

Još jedna multikopter priča sa srećnim krajem.
Čestitke poštenom nalazaču i srećnom vlasniku!
Antiprotivna teoraija letenja: "Postoje neke preporuke i pravila o tome kako leteti; 1-Kako treba leteti i 2-Kako ne treba leteti znači, ako letim po pravilu 2, i to odlično, znači "letim antiprotivno" ili ti protivprotivnog, zapravo "kontra odnaopačke"."

dzoni

A zamislite kako je nekome ko nema pojma sta je to, a pogotovu quad kako izgleda, koliko se istraumira kad nadje tako nesto na svojoj terasi... :D

chupko

Prica je za Riplija.Svaka cast za postenog nalazaca. :)aplauz :)aplauz :)aplauz

Sale obavezno malu da izvedes na Coca Colu