Main Menu

HK Shippment

Started by pnedic, March 13, 2013, 10:06:13 AM

Previous topic - Next topic

dusan.milenkovic

Quote from: sloba_b on December 29, 2017, 03:07:28 PM
Da ne otvaram novu temu, da podelim sa kolegama modelarima. Sajtova za pracenje isporuke ima milion, meni se ovaj izdvojio svojom univerzalnoscu i brzinom. Jedan za sve.
https://www.17track.net/en

Ako instaliras njihovu aplikaciju za android stizu ti notifikacije za sve posiljke koje uneses. Cim se status promeni u bilo kojoj formi ti dobijes push.

pnedic

Odavno nisam narucivao sa HK, i sad nesto pokusavam da pazarim iz Global warehous-a i javlja mi da nije moguca isporuka za Srbiju. Ako odaberem EU skladiste, onda mi tu nudi par opcija za transport (najjeftinija nekih 4.05E).
Ima li neko pojma sta se desava ? Do sada sam gotovo uvek narucivao i dobijao iz global skladista (tj international Hong Kong). Zasto sada ne moze ?

ivanmagd

Ja porucujem vec par puta u zadnjih dva meseca, porucivao sam uglavnom baterije i uzimam sve iz EU skladista zbog vremena isporuke koje  u najjeftinijijoj varijanti bez trackinga stize za 10-ak dana. Uzimam sve do 40 evra po paketu zbog carine i do sada je nisam imao (sto ne znaci da necu).

Mozda porucujes baterije koje mislim da ne mogu iz Kine pa je to problem.

Nisam do sada naisao na predmet koji me je interesovao da nema neka varijanta iz EU skladista. Cene su za recimo 1dolar vise nego iz Kine ali ne volim da cekam zbog recimo 200 dinara.

Pozdrav.

pnedic

Quote from: ivanmagd on March 22, 2018, 06:37:34 PM
Ja porucujem vec par puta u zadnjih dva meseca, porucivao sam uglavnom baterije i uzimam sve iz EU skladista zbog vremena isporuke koje  u najjeftinijijoj varijanti bez trackinga stize za 10-ak dana. Uzimam sve do 40 evra po paketu zbog carine i do sada je nisam imao (sto ne znaci da necu).

Mozda porucujes baterije koje mislim da ne mogu iz Kine pa je to problem.

Nisam do sada naisao na predmet koji me je interesovao da nema neka varijanta iz EU skladista. Cene su za recimo 1dolar vise nego iz Kine ali ne volim da cekam zbog recimo 200 dinara.

Pozdrav.

Ne, nisam porucivao baterije. To sto nije moglo iz EU skladista su bili neki srafcici (2mm) i lepak za epo