Main Menu

HK Shippment

Started by pnedic, March 13, 2013, 10:06:13 AM

Previous topic - Next topic

miša2002

Umesto tog se pojavi novi, a pošalju i meil.
Oko sedam dana prođe do pojave drugog broja. Bar meni je tako!

Pozdrav
Miša
#FFCC00

Miki Va

Quote from: miša2002 on December 13, 2013, 12:58:00 PM

Pogrešno si shvatio, broja nema nigde ni na jednom tracking sajtu ili kako već da nazovem to...
Pa prvo sam kod njih i gledao...
U svakpm slučaju ti hvala, ali broja i dalje nema nigde !!!

Miša

Miso to je taj sajt za pracenje , ali malo strpljenja pojavice se broj kod njih ne apdejtuju bas brzo kao kad je islo preko HK posta ....

miša2002

Ma radi se o tome da sam već dobio pošiljku, a da i dalje nigde nema traga o njoj !!!  mmmm
Znači, pošiljka je već stigla kod mene... :sljus

Pozdrav
Miša
#FFCC00

magic

Poruceno 15.11. a stiglo danas, cisto da se ne sekirate ako vam ne stizu paketi.

poz

Veljko

firebird

Quote from: petar on December 05, 2013, 10:12:03 AM
HK opet ima obicnu postu da se izabere za slanje lipo baterija iz medjunarodnog skladista.

Bas lepo, dobih mail i obradovah se......

pozzz

E pa ovo bas i nije tacno, ja sam sinoc pokusao da narucim punjac i bateriju zajedno i u opcijama za slanje samo mi je davao FedEx , Express mail service to Serbia Lipo ili Self collection in HongKong. Na kraju sam samo narucio punjac, a za bateriju da vidim kako cu...

petar

Sta ces volim da vas dovodim u zabludu, da bih sebi pravio korist.

magic

Quote from: firebird on December 18, 2013, 06:08:52 PM
Quote from: petar on December 05, 2013, 10:12:03 AM
HK opet ima obicnu postu da se izabere za slanje lipo baterija iz medjunarodnog skladista.

Bas lepo, dobih mail i obradovah se......

pozzz

E pa ovo bas i nije tacno, ja sam sinoc pokusao da narucim punjac i bateriju zajedno i u opcijama za slanje samo mi je davao FedEx , Express mail service to Serbia Lipo ili Self collection in HongKong. Na kraju sam samo narucio punjac, a za bateriju da vidim kako cu...

Moguce da se onda ponovo nesto promenilo, jer i ovo sto sam ja porucio 15.11. je imalo baterije, doduse neke male  od 700mAh.

poz
Veljko

firebird

Ma Petre izvini, nisam mislio na tebe nego na HK, dobio sam i ja od njih taj mejl ali meni nisu dali opciju da ide kao standardan Internacional registered air mail. Nema veze ,probacu da napravim lipo paket za 300gr, pa da vidim dal ce da prodje kao air mail lipo sa onim drugim tarifama.

aco

Na HK mi posle 5 godina porucivanja danas mi pri pokusaju narucivanja izdje ovakva poruka
*It is important you give us a valid phone number.
Phone number format does not include country code and should be a cell/Mobile Phone.
HobbyKing.com will not be held responsible for undelivered parcels if the phone number is incorrect.

pokusao sa 064xxx,38164xxx,++38164xxx,0038164xxx - nista ne prolazi. Dali je neko imao ovakav problem

disljenko

Meni stoji sa jednom nulom na mom nalogu. Pokusaj da uneses sa jednim + a ne sa dva, to bi trebalo da prodje.

matic

Imam pitanje u vezi posiljke sa hobby kinda . Narucio sam baterije 4 decembra i poslali su mi paket. Ali kada pogledam traking u nasoj posti pise da fjana otprema obratio sam se hobbikingu i oni  su mi ovo odgovorili   
Your order was already shipped out by Frei Post.
Have you contacted your local post office or customs
Sta bi trebao da uradim posle praznika

gizmo

Mislis "finalna otprema"?

Pretpostavljam da im je tamo potpuni haos sad oko praznika (a i inace je), tako da preostaje da sacekas jos malo.

matic

17.12.2013 17:03:00   FJ - FJNANA   Prispeće       
18.12.2013 12:16:00   FJ - FJNANA   Otprema   

ovo pise u nasoj posti

matic

Stigle mi baterije sa hobbikinga posle mesec dana cekanja

drjack

Moja zadnja posiljka zaglavila na Fiji-u pa me zanima koliko obicno tamo boravi.
Na Fiji post sajtu za pracenje stoji:

Date    Time   Location Service Area   Details
Dec 30, 2013   5:04PM    Fiji - Nadi    Dispatches created

Sa HK je poslata 23.12 , na nasoj posti se ne pojavljuje...