Main Menu

HK Shippment

Started by pnedic, March 13, 2013, 10:06:13 AM

Previous topic - Next topic

rajevic

Paket je koji je placen 28.12.2013. Stigao Fijiem 13.02.2014. KONACNO

todor

Quote from: pnedic on February 14, 2014, 08:34:02 AM
E sad ovi kod nas na carini spavaju. Paket(ic) cuci od 11-og u statusu "za carinu".
Valjda videli koliko je paket putovao do njih pa ko vele, ajde sta se bunis, cekaj jos 7 dana.

:)aplauz :)aplauz

firebird

@pnedic, pa i meni za ovaj paket još uvek stoji da je za carinu po ''starom'' tracking broju (od fiji poste) , al sam ovde posle carine dobio novi tr. broj koji sam video na paketu tek kad je donet!
Nemoj da se iznenadiš ako ti poštar donese a ti misliš da još uvek ''leži''.

pnedic

Quote from: firebird on February 14, 2014, 10:43:39 AM
@pnedic, pa i meni za ovaj paket još uvek stoji da je za carinu po ''starom'' tracking broju (od fiji poste) , al sam ovde posle carine dobio novi tr. broj koji sam video na paketu tek kad je donet!
Nemoj da se iznenadiš ako ti poštar donese a ti misliš da još uvek ''leži''.

Haha, iz tvojih usta u Bozije usi :)

mtesa

Mog paketa preko Fidzija jos nema :(
Palacen 25.12.
HK ga navodno predao kuriru 27.12.
21.1 osvanuo na Fidziju
23.1 Stigao na Hitrou i ni makac

A BH posta kaze da je zbog nevremna u Britaniji otezan postanski saobracaj......

Tugo moja....
Striker, listen, and you listen close: flying a plane is no different than riding a bicycle, just a lot harder to put baseball cards in the spokes.

firebird

Ljudi moji , reko ajd malopre da proverim paket, kad ono jutros stigao na carinu  oo))

Platio sam ga 17.12 i do sad sam bar pet puta dobio informaciju "item dispatched", i po zadnjim proverama zavrsio je 22.01 u Londonu, preko istog leta kao i drugima FJ810/BY095, nekoliko puta sam hteo da se zalim HK pa sve nesto nisam, reko imam tr broj. pa ce da stigne...

Od HobbyKinga ovo je najduze putovanje do sad.

drjack

I moj paket, placen 5.12. pojavio se konacno na carini. Takodje je bio u Londonu od 21 .1.
Izgleda da tamo prave zbirnu posiljku jednom mesecno.

Ali zato da spomenem kupovinu preko Goodluckbye.
Posiljka placena 6.2. krenula 8.2.  na nasoj carini bila 17.2. a 23.2 kod mene. Dakle tacno 15 dana.
Prilikom narucivanja posiljka dobila HK tracking no. Sve pohvale za brzinu isporuke. Cene su nesto vece ali je free shipping.

mtesa

Quote from: firebird on February 23, 2014, 12:49:35 PM
Ljudi moji , reko ajd malopre da proverim paket, kad ono jutros stigao na carinu  oo))

Platio sam ga 17.12 i do sad sam bar pet puta dobio informaciju "item dispatched", i po zadnjim proverama zavrsio je 22.01 u Londonu, preko istog leta kao i drugima FJ810/BY095, nekoliko puta sam hteo da se zalim HK pa sve nesto nisam, reko imam tr broj. pa ce da stigne...

Od HobbyKinga ovo je najduze putovanje do sad.

Sada i na mome, koji je bio na istom letu, pise da je "Left postal office 19.02.", sto znaci da se mogu nadati uskoro da stigne nakon puna dva mjeseca skitanja po svijetu....
Striker, listen, and you listen close: flying a plane is no different than riding a bicycle, just a lot harder to put baseball cards in the spokes.

ak

Ako je nekom za utehu:
Paket poslat iz kine 11. februara stigao na kucnu adresu 24. februara.
Drugi paket poslat 18. februara trenutno od prekjuce je kod nase poste.
Kinezi su ubrzali nevidjeno.
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo Da Vinci
RCModelScout - RC Search Engine

firebird

@ak , jel to pričaš za HK ili neke druge ?

ak

Quote from: firebird on February 25, 2014, 03:58:53 PM
@ak , jel to pričaš za HK ili neke druge ?
Zaboravih da napomenem, nije HK vec China Post.
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo Da Vinci
RCModelScout - RC Search Engine

pnedic

Ja definitivno mislim da se HK uvalio u nebulozu sa nekim gerilcima poput FIJI posta, da svi drugi koriste neke ozbiljnije transportne firme (organizacije). Valjda ce ukapirati nakon n prituzbi.

mad_mangod

Meni je 25.01. stigao mail da su 2 paketa poslata sa LX.........FJ brojevima a 14.02. je stigao u nasu postu gde je dobio neki novi broj koji pocinje sa VV........ I paket je bio kod mene 19.02. sto je ok (po meni).  (<--) (<--) (<--)
Biti ili (ne)biti,
pitanje je koga.

Goran
YU1SIS
Niš

mtesa

Iiiiii konacno zavrsena odiseja mog paketa... nakon puna dva mjeseca, od 25.12 pa do danas.

pnedic

Quote from: mtesa on February 26, 2014, 08:02:54 PM
Iiiiii konacno zavrsena odiseja mog paketa... nakon puna dva mjeseca, od 25.12 pa do danas.

(pijanoo)