Main Menu

HK Shippment

Started by pnedic, March 13, 2013, 10:06:13 AM

Previous topic - Next topic

rajker

:)aplauz :)aplauz :)aplauz

Evo i ja se pridruzujem sretnim dobitnicima  28.12 a danas stigo paket  (yay)
Nije sramota učiti !!!

magic

PLaceno 22.1. i danas stiglo. Ja se totalno iznenadio jer tracking na Fiji Post pokazuje da odande nije jos ni krenuo paket  (:sok:)

Isto tako danas ima informacija na HK da zbog jako loseg servisa koji Fiji post pruza korisnicima su od njih u buduce odustali i da sada nude slanje preko drugih, ali ne precizira kojih. Ajde da vidimo, ovo je bila katastrofa.

poz
Veljko

pnedic

Quote from: magic on February 28, 2014, 07:28:27 PM
PLaceno 22.1. i danas stiglo. Ja se totalno iznenadio jer tracking na Fiji Post pokazuje da odande nije jos ni krenuo paket  (:sok:)

Isto tako danas ima informacija na HK da zbog jako loseg servisa koji Fiji post pruza korisnicima su od njih u buduce odustali i da sada nude slanje preko drugih, ali ne precizira kojih. Ajde da vidimo, ovo je bila katastrofa.

poz

Vau, KONACNO su ukapirali. :)aplauz Medjutim sad sam gledao HK pa nigde ne videh ovu vest.

batans

I ja se pridruzujem sretnicima, u HK naruceno 25.12.2013. a sutra idem u postu da podignem paket. Takodje se slazem da je ovo prava katastrofa, ko sada narucuje nesto sigurno je zakasnio za ovu modelarsku sezonu. Ostaje da se nadamo da ce HK nekako umanjiti ovu modelarsku muku.
                                          B.Stepanovic.

matic

pnedic

batans

Jutros sam otisao po paket. Sve sto je naruceno je tu. Jedino ne razumem ovo EXPRESS na nalepnici jer je paket putovao tacno dva meseca. Koliko li bi putovao da nije bilo ove nalepnice?

Nenad Miklusev

Ovo ce kanda da potraje...  Live Chat izgleda ovako.
----------------------------------
Start Time: 03/03/2014 19:10:20
End Time: 03/03/2014 19:51:45
Operators: Ashjerah
Transcripts:
Please wait for a site operator to respond...
If you do not want to wait, please click here to leave us a message.
Operator Ashjerah has joined the chat.

[19:10:20] Ashjerah: Hi N.M.! I hope you're doing fine. This is Ashjerah! How may I help you today? I would like to apologize in advance for any delay in response during the chat. Please stay on the line. We are currently experiencing a high volume of chats and I am dealing with multiple chats myself. Rest assured I'll get back to you as soon as I can. For the meantime, state your problem and provide me information regarding your concern like the order number and product ID (if any).

[19:10:39]  Me: Hi, Could you give me more info, specifically tracking number for my order No 2008736943 , site say's it was shipped feb 26th, 6 days ago, but i have not received any tracking number. There is only number 0041789 on the field provided for tracking number. Thanx.

[19:10:58] Ashjerah: Let me check your order. One moment please.

[19:11:06] Me: OK,

[19:25:59] Ashjerah: Thank you so much for patiently waiting. I apologize for the long wait.

[19:26:03] Ashjerah: Thank you so much for patiently waiting. I apologize for the long wait.

[19:26:07] Ashjerah: Please be advised that your tracking number at the meantime is only for temporary. Our IT Department will update your tracking number within 3 to 5 business days. You may check your order again later for updates. Your utmost patience is highly appreciated.

[19:37:28]  Me: OK, thank you,

[19:38:17] Ashjerah: You're most welcome! I thank you for the appreciation and looking forward to serve you again in the near future. Have a great day! Please click "END CHAT" to end the conversation.

The visitor has left the chat.
The chat is ended.
-----------------------------
OK, znaci, dve nedelje da spakuju, posalju i dodele ti tracking number.
A onda, sve je u Bozijim rukama, mesec-dva, dok ne stigne.
Veselo.

pnedic

Quote from: batans on March 03, 2014, 01:14:12 PM
       Jutros sam otisao po paket. Sve sto je naruceno je tu. Jedino ne razumem ovo EXPRESS na nalepnici jer je paket putovao tacno dva meseca. Koliko li bi putovao da nije bilo ove nalepnice?

Pa to ekspres znaci da su nosili trkacim biciklom a ne sa ponijem :)
Ko ne bi odlepio za 2 meseca cekanja. oo))

saxpg

I meni je Turnigy stanica stigla za 10tak dana iako je isla preko Fiji pa za London.
Nisam listao temu mnogo pa ne znam jeste li stavljali ovaj sajt za tracking:

http://www.trackitonline.ru/

azoran

Posle najnovijih vesti sa HK o novim distributerima narucene robe probao sam rede radi da narucim lipo baterije,i na kraju porudzbine stoji samo Fedex kao opcija slanja, a cena transporta  (:sok:).
Bice da mi Fiji postu na kraju od blata pravimo bez obzira na vreme isporuke.

firebird

Boga mi azoran u pravu si. I ja malopre pokusao da narucim baterije i samo fedex kao opcija slanja...ccc...opet ce se nacekamo baterija... ???

pnedic

Sad sam chat-ovao sa HK-om posto imam status shipped od 28.02.2014 u 15:24 i jos uvek nema tracking broj. Potvrdio mi je da poslano FIJI postom :( Evo dela chat-a

HK : 10:20:21
Thank you for waiting patiently. Upon checking your order 200.... it was posted on February 28, 2014 with a temporary tracking number 0042394. Please don't be alarmed since your tracking number will be updated after 7-10 days from the day it was posted. I will make a follow up so it could be traceable faster.
Ja: 10:21:04
Is it shipped by FIJI post ? Can you check it ?
HK: 10:26:11
Yes that is correct,
Ja: 10:27:18
Ah, so I'm going to wait more than one month for delivery :( They are horrible ! OK, thanks for info
HK : 10:28:42
I do apologize but it would not take a month and I have a news for you freipost is no longer available as of this march.

radisa.radic

Paket placen 10 februara stigao 3 marta ok sto se tice isporuke ali vrednost paketa 41 dolar a naplacena.  carina. 620din pa me interesuje ko koga j......e sa oprostenjem ako do 50 evra nema carine ili je po sistemu kako je ko raspolozen.

sman

pa dobro je, platio si samo pdv, po mojoj nekoj matematici nema tu carine... mmmm