Main Menu

Easy glider PRO

Started by fenix, December 29, 2008, 11:14:23 PM

Previous topic - Next topic

Gatti.Gatozza

Ovaj savršen dan nije mogao proći a da se ne iskoristi za letenje. 

http://www.youtube.com/watch?v=KqbqcZAvtm0&feature=youtu.be

Jedrilicar

Fino :)aplauz
Jedan savet: Probaj da lepo natrimuješ model "po dubini" i pusti ga da što više leti sam. Biće mnogo manje onog "pumpanja", a taj model "ume" jako lepo da leti sam, to znaš. :mhm
Pozdrav.

Gatti.Gatozza

Hvala na savetu. To pumpanje se vidi u prvom delu jer sam iz nekog razloga bateriju postavio malo unazad. U drugom delu je, čini mi se, bilo bolje jer sam je pomerio napred, i popravio težište.

IvanGrozni

Fotografije dsc6892.jpg i dsc6890.jpg su prelepe. Bolje se vide kada se otvore preko celog monitora. Ova prva dsc6892.jpg izgleda kao da će EGP stići do meseca.

todor

Evo da pocnemo i ovu sezonu sa Easy Gliderom
http://www.youtube.com/watch?v=zvdOerrGipQ&context=C31d2a1aADOEgsToPDskIgdFyKSd58XagthIF6bW0M

Easy Glider Pro, 2xhitec82MG, 2xHXT900, ESC Turnigy 60A SuperBrain,NTM Prop Drive Series 35-30A 1400kv / 560w, 2350 Rhino 30C 3s

Savke89

Dobar pocetak za novu sezonu, iako jje duvao vetar sto se i cuje a najverovatnije je bilo i hladno sto se i vidi.A ima nesto sto se nevidi -sletanje.  -:)

todor

Quote from: Savke89 on January 17, 2012, 12:39:23 PM
Dobar pocetak za novu sezonu, iako jje duvao vetar sto se i cuje a najverovatnije je bilo i hladno sto se i vidi.A ima nesto sto se nevidi -sletanje.  -:)
Hvala.
Bilo je hladno, jer je otvoren prostor, snimak je sa mobilnog telefona a i kamerman je amter, vise ga je zanimao let nego snimanje.
Inace sletanje nije bilo lose, bice na sledecim snimcima i sletanja.
Na ovom setapu jedino sto sam promenio je ESC koji mi je bio 40A pa je u toku leta odjednom motor prestao da radi, to je reseno
sa novim ESC od 60A.
Pozdrav.

Belja kv

Sta reci  oo))  (yay)

Pozdrav ....

sasa

BOLJE JE DA PLACES STO NISI NA NEBU NEGO DA PLACES STO NISI NA ZEMLJI

PRE NEGO STO PUSTIS JEZIK , PROVERI DA LI SI UKLJUCIO MOZAK

mad_mangod

Biti ili (ne)biti,
pitanje je koga.

Goran
YU1SIS
Niš

nedbojsa

To Beljo majstore!

Nego kako ide sklapanje mustaga?
Antiprotivna teoraija letenja: "Postoje neke preporuke i pravila o tome kako leteti; 1-Kako treba leteti i 2-Kako ne treba leteti znači, ako letim po pravilu 2, i to odlično, znači "letim antiprotivno" ili ti protivprotivnog, zapravo "kontra odnaopačke"."

Belja kv

Easy Glider Pro 85 evrica u RcSrbiji plus nekih 80e za servo,motor,elisa,kontroler...
Mustang je sada na redu  ;namig.Ima da se  (<--)
Nebojisa i koliko cujem i ti treba da castis (pijanoo)

Pozdrav....

magic

Cestitam na modelu da dugo sluzi!

Imam i jednu malu (konstruktivnu) kritiku, topik o ovom modelu vec postoji i vise puta je receno da se ne otvara novi topik svaki put kada neko sklopi/poleti svoj model. Poenta je da neko ko eventualno razmislja o kupovini nekog modela sve o tom modelu moze da nadje na jednom mestu a ne da luta po forumu. Isto tako poenta pisanja bi trebala da bude i ta da se napise sta je konkretno od opreme stavljeno u model kako bi to isto tako nekome sutra dan olaksalo izbor iste. Bilo bi lepo i posle nekog vremena postaviti utiske o modelu i opremi koja je koriscena.

Kaciti slike, cestitati jedni drugima uz  ()-() je lepo ali to nije osnovna poenta foruma  ;namig.

poz
Veljko

Ljuba kv

Skoro sam kupio ovaj model i prezadovoljan sam kako leti, ali imam jedan problem. Kada je model u letu i gas na nuli elisa ne prestaje da se okrece (iako je sklapajuca) i to je problem na sletanju. Na zemlji je sve normalno i trim mi je na nuli. Kako to moze da se resi?  mmmm

disljenko

Treba na ESC-u da programiras kocnicu. Pogledaj upustvo od ESC-a i sve ce ti biti jasnije !!!!